Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Kérdése van? Válaszolunk.

Messzire vágyódunk, közelre utazunk: elkészült a Világraszóló nyereményjátékunk toplistája

2019.05.08

Nemrég lezárult „Világraszóló nyeremény” nevű játékunk, melyben két szerencsés ügyfelünk összesen kétmillió forinttal lett gazdagabb. Bár az, hogy ők hova utaznak majd a nyereményből, legyen az ő titkuk, a játék során kiderült, hogy melyek azok az úti célok, ahova a legtöbben vágyódnak – és hova utazunk a legtöbbet a valóságban. Nézzük!

Legtöbben a tengerentúlra utaznánk

A nyereményjáték időtartama alatt minden játékos megadta azt a bakancslistás úti célt, ahova a legszívesebben utazna: nem meglepetés, hogy a legtöbben tengerentúli helyszínekre utaznának, viszont az egzotikus tájaknál is népszerűbb New York, ami egyértelműen a játékosok kedvence volt. A nyüzsgő nagyvárost a különleges déli szigetállam, Új-Zéland követi, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a fantasztikus indonéz sziget, Bali került. A top 10-es lista nagyon változatos: a Maldív-szigetek és Ausztrália után a legtöbben Japánba, Kubába, a Hawaii-szigetekre, Izlandra és az elmaradhatatlan Los Angeles-be utaznának.

Hova utazunk a valóságban?

Miután összesítettük ügyfeleink bakancslistás úti céljait, az is érdekelt minket, hogy a valóságban melyek a legnépszerűbb helyszínek, ezért megnéztük, hogy a játék időtartama alatt milyen úti célokra kötötték a legtöbb utasbiztosítást a netrisk.hu-n. Úgy tűnik, továbbra is Ausztria a legnépszerűbb, és az is egyértelműen látszik, hogy ha nyaralásról van szó, legszívesebben Horvátország felé indulunk. A megkötött utasbiztosításokat tekintve a bronzérmes Olaszország lett, melyet Németország, Spanyolország, Szlovákia, Görögország és Románia követett. A top tízes listára épp hogy felfért Franciaország is, ahol a vizsgált időszakban szintén több ezren töltöttek el néhány romantikus napot. Az eredményeken látszik, hogy ha tehetnénk, minél messzebbre mennénk kikapcsolódni, azonban ha a tényleges utazásainkról van szó, szeretünk a környező országokban maradni – ezzel pedig nincs is semmi baj! Persze időről időre nem árt, ha eszünkbe jut a bakancslistánk is, hiszen elképzelhető, hogy legközelebb mi leszünk ilyen szerencsések!

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
Szerző: Netrisk.hu