Lakásbiztosítás 2022, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisk.hu-n

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisk.hu-n a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A Netrisk.hu-n kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisk.hu-n, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Így alakítsuk ki a tökéletes helyszínt grillezéshez
Így alakítsuk ki a tökéletes helyszínt grillezéshez

2022. május 13.

A nyár közeledtével egyre több időt töltünk a szabadban családunkkal és barátainkkal, egy-egy ilyen összejövetel alkalmával pedig gyakran előkerül a grillsütő, a faszén és néhány válogatott finomság is. Cikkünkből ötleteket meríthet a tökéletes hangulat megteremtéséhez, valamint segítünk, hogy a környezet ne csak hangulatos, de biztonságos is legyen.

Tovább

Lakásbiztosítás és felelősségbiztosítás: mit kell tudni róla?
Lakásbiztosítás és felelősségbiztosítás: mit kell tudni róla?

2022. május 11.

Lakásbiztosítás megkötése előtt gyakran szembesülhetünk azzal, hogy az ajánlat felelősségbiztosítást is tartalmaz, esetleg kiegészítőként választhatjuk az alapcsomag mellé. Vajon mit takar a lakás felelősségbiztosítás? Hasznos-e, ha a lakásbiztosításunk ezt a fedezetet is tartalmazza? Cikkünkben eláruljuk a részleteket.

Tovább

Itt a tavasz, készüljünk fel időben a villámkárokra!
Itt a tavasz, készüljünk fel időben a villámkárokra!

2022. április 8.

Bár az időjárás áprilisban még gyakran mutatja a téliesebb arcát, hamarosan beköszönt az igazi tavasz és vele együtt a viharszezon is, így a viharkárok mellett a villámkárokra is fel kell készülnünk. Kevés dolog tud akkora riadalmat okozni, mint egy hatalmas villámcsapás a házba, egy melléképületbe, vagy akár a kertünkben álló fába: tegyünk meg mindent, hogy otthonunkat biztonságban tudhassuk! Cikkünkben tisztázzuk a villámkár jelentését, eláruljuk, mit jelent a villámcsapás másodlagos hatása, és megnézzük, hogyan zajlik a kárbejelentés villámcsapás esetén.

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.