Lakásbiztosítás 2021, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisk.hu-n

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisk.hu-n a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A Netrisk.hu-n kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisk.hu-n, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Elindult a fűtésszezon: mit tegyünk, ha gond van a fűtéssel?
Elindult a fűtésszezon: mit tegyünk, ha gond van a fűtéssel?

2021. október 18.

Bár a legtöbb házban már korábban befűtöttek, október 15-én hivatalosan is elindult a fűtési szezon. Ebben az időszakban számos apró, vagy akár komoly kellemetlenséggel, meghibásodással szembesülhetünk, amelyeket a további károk elkerülése érdekében érdemes időben helyreállítani. Mutatjuk a leggyakoribb problémákat, és azt is, hogyan oldhatjuk meg ezeket!

Tovább

5 okosotthon eszköz, amivel egyszerűbb lehet az életünk
5 okosotthon eszköz, amivel egyszerűbb lehet az életünk

2021. október 5.

Ma már bárki számára adott a lehetőség, hogy okosotthonban éljen: az okoseszközök száma szinte végtelen, választhatunk már okos vízforralót és az egész otthonunkat átszövő rendszereket is. Amellett, hogy ezek az eszközök kétségkívül egyszerűbbé teszik az életünket, nem árt óvatosnak lenni: a kiberbiztonságra az okosotthon tekintetében is ügyelnünk kell. Nézzünk néhány eszközt és tippet, amelyekkel az otthonunk nemcsak okosabb, de biztonságosabb is lehet!

Tovább

Mennyit fizet a biztosító csőtörés esetén?
Mennyit fizet a biztosító csőtörés esetén?

2021. szeptember 27.

A csőtörés az egyik leggyakoribb ingatlannal kapcsolatos káreset, amely számos bosszúságot okozhat, főleg, ha egyszerre több lakó is érintett. Egy csőtörés helyreállításához gyakran igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, így nagyon fontos, hogy időben gondoskodjunk a megfelelő biztosításról. A kártérítés mértékét ugyanakkor számos tényező befolyásolhatja: nézzük, mennyit fizet a biztosító csőtörésre!

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.