Lakásbiztosítás 2022, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisken

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisken a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A weboldalunkon kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisken, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Ezek a tetőtéri lakás előnyei és hátrányai
Ezek a tetőtéri lakás előnyei és hátrányai

2022. szeptember 28.

A legtöbb lakáskeresőnek határozott véleménye van a tetőtéri lakásokról: vannak, akik kifejezetten ezeket részesítik előnyben, mások viszont már a tervezéskor kizárják, hogy ilyen ingatlanba költözzenek. Vajon milyen tényezőket érdemes mérlegelni, amikor meghozzuk a döntésünket? Cikkünkben a tetőtéri ingatlanok 5 előnyét, majd 5 hátrányát mutatjuk be.

Tovább

Őszi teendők a kertben és a ház körül
Őszi teendők a kertben és a ház körül

2022. szeptember 21.

A kertes házban élők tisztában vannak vele, hogy ősszel is akadnak olyan teendők, amelyeket ajánlott még az első fagyok beállta előtt elvégezni. Ilyenkor nemcsak az év közben halogatott feladatokat végezhetjük el, hanem egy kis odafigyeléssel megkímélhetjük magunkat néhány váratlan kiadástól is. Cikkünkben összeszedtük azokat a teendőket, amelyeket jó, ha nem hagyunk télre.

Tovább

Melyik fűtési mód éri meg a legjobban?
Melyik fűtési mód éri meg a legjobban?

2022. szeptember 16.

Minden eddiginél bizonytalanabbul vágunk bele az előttünk álló fűtési szezonba: a rezsiárak emelkedése és a szomszédban zajló háború miatt idén számos háztartás magasabb fűtésszámlákra számíthat. Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon érdemes-e átállni egy másik fűtési módra – cikkünkben összeszedtük a leggyakoribb fűtési módszerek előnyeit és hátulütőit!

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.