Lakásbiztosítás 2023, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisken

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisken a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A weboldalunkon kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisken, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Hasznos praktikák a lakás világosításához
Hasznos praktikák a lakás világosításához

2023. január 13.

Kicsi a lakásunk, ahová kevés fény szűrődik be, esetleg nincs elég ablak, ami miatt minden napszakban mesterséges világítást kell alkalmaznunk? Van megoldás: megannyi praktika létezik, amelyek segítségével világosabbá tehetjük a sötét lakásokat is, így egészségesebb és természetesebb környezetet varázsolhatunk magunknak. Cikkünkben megosztunk néhány fortélyt, hogy a fény uralkodhasson a sötét ingatlanokban is.

Tovább

A házbővítés előnyei és 6 tipp az átalakításhoz
A házbővítés előnyei és 6 tipp az átalakításhoz

2023. január 10.

A házbővítésnek számos oka lehet: egy új csemete érkezésétől kezdve egy családi vállalkozás beindításán át, több generáció összeköltözéséig rengeteg dolog indokolhatja a döntést. Az átalakítási folyamatok komoly tervezést igényelnek, azonban kellő felkészültséggel és egy bombabiztos koncepcióval a tarsolyunkban sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Cikkünkben tippeket adunk, amelyek megkönnyítik az életünket az átalakítások idejére.

Tovább

Így tehetjük biztonságossá idős rokonaink otthonát
Így tehetjük biztonságossá idős rokonaink otthonát

2022. november 24.

Idős szeretteink közül sokan egyedül élnek otthonukban, a napi teendőink végzése mellett pedig nem mindig van lehetőségünk arra, hogy mindig velük legyünk. Biztonságukról azonban számos különböző módon gondoskodhatunk, ha teszünk néhány elővigyázatossági lépést, és odafigyelünk lakásuk állapotára. Cikkünkben adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy miként védhetjük idős szeretteink testi épségét otthonukban.

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.