Lakásbiztosítás 2023, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisken

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisken a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A weboldalunkon kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisken, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Okosotthon és okoseszközök biztosítása: mire kell odafigyelnünk?
Okosotthon és okoseszközök biztosítása: mire kell odafigyelnünk?

2023. május 18.

Ma már szinte el sem tudjuk képzelni az életünket okoseszközök nélkül, azok használata végigkíséri a mindennapjainkat. Az olyan okoskészülékek, mint a telefon, tablet, laptop, televízió és az egyéb háztartási berendezések azonban komoly befektetést jelenthetnek, különösen, ha okosotthonrendszerbe ágyazva alkalmazzuk őket az ingatlanunkban. Ezért érdemes lakásbiztosításunkat az okosotthonrendszerekre és az okoseszközökre is kiterjeszteni, így egy esetleges káresemény alkalmával nem nekünk kell állnunk a javíttatás költségeit. Nézzük, mit érdemes tudni a témáról!

Tovább

Minden, amit az alulbiztosítottság veszélyeiről tudni kell
Minden, amit az alulbiztosítottság veszélyeiről tudni kell

2023. április 21.

Sokszor szóba kerül az alulbiztosítottság kérdése, ezért érdemes kitérni a témakörhöz kapcsolódó különböző tényezőkre, amelyek hatással lehetnek lakásbiztosításunkra. Ide sorolhatjuk az építőanyagárak növekedését, az ingatlanok drágulását és ezek miatt az újjáépítési költségek emelkedését – ezek mind-mind alulbiztosítottságot okozhatnak, ha nem kezeljük elég tudatosan lakásbiztosításunkat. Cikkünkben kitérünk ezekre a szempontokra, és megmutatjuk, hogyan befolyásolják otthonunk védelmi szintjét.

Tovább

Tavaszi dekortippek a lakásba
Tavaszi dekortippek a lakásba

2023. április 4.

Tavasszal, amikor rügyeznek a fák és virágba borul minden, eljön a tökéletes időpont ahhoz, hogy otthonunkat is feldobjuk új dekorációval. A virágmotívumok és a zöld árnyalatok beépítése sosem megy ki a divatból, bátran alkalmazhatjuk ezeket, ha természetes hatást szeretnénk elérni. Ezúttal ötleteket adunk ahhoz, hogy otthonunkat új köntösbe öltöztessük – indulhat a tavaszi díszítő hadművelet?

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.