Lakásbiztosítás 2022, online lakásbiztosítás kötés

 • Lakásbiztosítás kalkulátor

  Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen!

  Adja meg, hogy milyen típusú ingatlanra és ingóvagyonra szeretne biztosítást kötni, majd hasonlítsa össze a biztosítók lakásbiztosítási ajánlatait egyszerűen és kössön online pár perc alatt!

Lakásbiztosítás online, sorban állás nélkül a Netrisken

Legyen szó akár családi házról vagy társasházi lakásról, saját tulajdonú ingatlanról vagy albérletről, minden esetben fontos, hogy biztonságban tudja az otthonát. Az ingatlan biztosításával olyan káresetekre készülhet fel, mint a betörés, a viharkár, a beázás vagy a kisebb-nagyobb tűzesetek, a különböző ajánlatok közül pedig kiválaszthatja az otthona és pénztárcája számára ideális konstrukciót. A Netrisken a különböző lakásbiztosítások összehasonlítása mellett lehetősége van a kiválasztott lakásbiztosítás megkötésére is, így kényelmesen, sorban állás nélkül védheti meg ingatlanát. A weboldalunkon kötött online lakásbiztosítás előnye, hogy Ön többféle lakásbiztosítás összehasonlítása után dönthet, így nemcsak az árakról, hanem a különböző szolgáltatástípusokról is tájékozódhat. Egy lakás vagy ház biztosítása mindig fontos lépés: kalkuláljon velünk a Netrisken, ha pedig kérdése van a kötési folyamat során, keressen minket bátran!

Legfrissebb témáink

Napelem biztosítás: ezek a legfontosabb tudnivalók
Napelem biztosítás: ezek a legfontosabb tudnivalók

2022. június 24.

A napelem nem olcsó mulatság, ám hosszú távon tudatos, és számos esetben igen megtérülő befektetés. Elhelyezkedésük miatt a napelemek fokozottan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így amellett, hogy szakemberekkel végeztetjük a felszerelést és karbantartást, napelem biztosítással felkészülhetünk a nem várt helyzetekre. Cikkünkben mutatjuk, mire kell figyelni!

Tovább

Itt a kánikula: hogyan hűthetjük a lakást, ha nincs klímánk?
Itt a kánikula: hogyan hűthetjük a lakást, ha nincs klímánk?

2022. június 17.

A nyári hőség beköszöntével bizonyára a saját bőrünkön is érezzük, hogy a lakások elkezdtek felmelegedni, amelyet a szerencsésebbek könnyedén megoldhatnak azzal, hogy bekapcsolják a klímát. De vajon hogyan vészelhetik át ezt az időszakot azok, akiknek nincs ilyen lehetőségük? Cikkünkben sorra vettük azokat a praktikákat, amelyekkel jelentősen javíthatjuk a komfortérzetünket a legforróbb napokon.

Tovább

Legyen felkészült, óvja meg a garázsban tárolt értékeit!
Legyen felkészült, óvja meg a garázsban tárolt értékeit!

2022. június 15.

A legtöbben autónk mellett egyéb ingóságokat, például kerékpárt, szerszámokat, kerti gépeket is tárolunk garázsunkban, sőt, akár műhelyként is használhatjuk azt. Éppen ezért egy váratlan tűzeset, vihar vagy betöréses lopás akkor is jelentős anyagi kárral járhat, ha az autó éppen nincs a garázsban. Cikkünkből kiderül, hogyan tudhatja nagyobb biztonságban a garázsban tárolt értékeit.

Tovább

Mit kell tudni a lakásbiztosításról?

 • Milyen kockázatokra nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?
 • Ki köthet és milyen időtartamra lakásbiztosítást?
 • Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?
 • Ki lehet a szerződő, biztosított, zálogjogosult?
 • Hogyan határozzuk meg a biztosítási összeget?
 • Milyen védelem mellett vállalják a biztosítók a betöréses lopás kockázatát?
 • Mire jó a lakásbiztosításon belüli felelősségbiztosítás?
 • Mi a teendő, ha már kötöttem a lakásbiztosítást?
 • Ajánljuk figyelmébe…

Lakásbiztosítási partnereink

AEGON Magyarország Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNION Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.