Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást
"Van az úgy, hogy a ház kinővi a biztosítást"
lakásbiztosítás nyereményjáték

A Netrisk.hu nyereményjátékában összesen 3 nyertes kerül kisorsolásra azok közül, akik 2017. július 3. és augusztus 31. között lakásbiztosítási szerződést kötnek a játékszabályzatnak megfelelően, a netrisk.hu portálon. A nyeremény egyenként bruttó 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány. Nyerés esetén a jogosult kiválaszthatja, melyik lakberendezési vagy barkácsáruházlánc (KIKA, IKEA, JYSK, Butlers, Bauhaus, OBI vagy Praktiker) 100 000 Ft értékű utalványát szeretné átvenni. A sorsolás 2017. szeptember 1-jén lesz. A tájékoztatás nem teljes körű bővebb információért kérjük, kattintson ide.
 
Lakásbiztosítás  
 
 
Adja meg elérhetőségét, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek adni, illetve segíteni tudjunk, amennyiben elakad a kötési folyamatban.
Call center-ünk felveszi Önnel a kapcsolatot, ha látjuk, hogy Ön elakadt a tarifálás során.
 
A kalkulátorban megjelenített ajánlatok köre nem teljes körű, mivel nem hasonlítjuk össze a biztosítási piacon elérhető összes lakásbiztosítási terméket.
Ezért kötök
Amennyiben díjrendezett és érvényes lakásbiztosítási szerződéssel rendelkezik, melyet évfordulóra fel kíván mondani, és új szerződést kötni, akkor válassza az kötés okot.

Minden egyéb esetben (pl. szerződése díjnemfizetéssel megszűnt, vagy határozott idejű szerződéssel rendelkezik és a tartam végével kíván újat kötni, vagy most először köt szerződést ingatlanára) válassza az kötési okot.
Erre kötök
Ingatlan adatai