Lakásbiztosítás  
Kössön lakásbiztosítást!
Csak 4 perc!
 
 
Adja meg elérhetőségét, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek adni, illetve segíteni tudjunk, amennyiben elakad a kötési folyamatban.
Call center-ünk felveszi Önnel a kapcsolatot, ha látjuk, hogy Ön elakadt a tarifálás során.
 
A kalkulátorban megjelenített ajánlatok köre nem teljes körű, mivel nem hasonlítjuk össze a biztosítási piacon elérhető összes lakásbiztosítási terméket.
Ezért kötök
Amennyiben a felszámolás alatt álló Astra Biztosítónál rendelkezik érvényes lakásbiztosítással, javasoljuk, hogy a jelenleg felfüggesztett és jövőbeli bizonytalan kárrendezés miatt egy másik biztosítónál is kössön lakásbiztosítási szerződést. Ehhez a következő szerződéskötési okot válassza: „Szerződés átkötése az Astra Biztosító tevékenységi engedélyének visszavonása miatt”. A többes biztosítást a hazai szabályozás megengedi, és a későbbiekben bekövetkező kár esetén az ügyfelek már az új, választott biztosítójuktól kaphatnak kártérítést. Felhívjuk a figyelmét, hogy az új biztosítás megkötésével a meglévő astrás lakásbiztosítása automatikusan nem szűnik meg! Azt továbbra is kizárólag évfordulóval tudja felmondani, illetve a szerződés sorsa (megszűnése) nagyban függ a román jog szerint zajló felszámolási eljárásától.

Amennyiben díjrendezett és érvényes lakásbiztosítási szerződéssel rendelkezik, melyet évfordulóra fel kíván mondani, és új szerződést kötni, akkor válassza az kötés okot.

Minden egyéb esetben (pl. szerződése díjnemfizetéssel megszűnt, vagy határozott idejű szerződéssel rendelkezik és a tartam végével kíván újat kötni, vagy most először köt szerződést ingatlanára) válassza az kötési okot.
Erre kötök
Ingatlan adatai