Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Kérdése van? Válaszolunk.

Legfrissebb témáink

Évről évre nő az elektromos autók népszerűsége: a csendes, környezetbarát üzem, a különböző kedvezmények és az állami támogatás sok autóvezetőt vonz. Ha játszunk a gondolattal, hogy a következő autónk környezetbarát legyen, nem árt tisztában lenni a legfontosabb tudnivalókkal – cikkünkben ezek közül szemezgetünk.

Bár autóvásárláskor sokan kizárólag használtautóban gondolkodnak, a statisztikák szerint évről évre egyre több új autót vásárolnak hazánkban. Akárcsak egy használt gépjármű esetén, új autó vásárlásakor is alaposan oda kell figyelnünk a részletekre – vegyük sorra, hogy pontosan mit kell fejben tartanunk!

Meglehetősen kellemetlen, amikor a gondosan kiválasztott és megvásárolt használtautó az adásvételt követően meghibásodik. Gyakori tévhit, hogy használt járművekre nem vonatkozik garancia vagy jótállás: szerencsére ez nem igaz, azonban nem árt tisztában lenni a részletekkel.

A használtautók piaca néha egy olyan útvesztő, amelyből nem könnyű győztesként kikerülni. Nem egyszer hallunk olyan jármű-manipulációkról, melyeket még a márkaszervizben sem szúrnak ki, így ha a pénztárcánk nem engedi meg, hogy új autót vásároljunk, érdemes körültekintően választani. Szerencsére ma már rengeteg eszköz van a tarsolyunkban, ami segíti a tudatos döntést.