Kérdése van? Válaszolunk.

Fogorvosi ellátás van az utasbiztosításokban?

2015.06.22
2015.06.22

Utasbiztosításon belül kizárólag sürgősségi fogászati kezelés térülhet. Tehát semmiképp sem térülnek például fogszabályozásra, fogkő-eltávolításra, nem sürgősségi foggyökérkezelésre, fogpótlásra, protézis és híd készítésére, illetve javítására vonatkozó költségek. A sürgős foggyökérkezelés általában térül, amennyiben az egy ideiglenes fogtömés elkészítéséhez szükséges.

A sürgősségi fogászati kezelés költsége nem minden utasbiztosítás esetén térül, ezért amennyiben ez Önnek fontos szempont, akkor olyan utasbiztosítási terméket válasszon, amelyik tartalmaz erre vonatkozó szolgáltatást.

Hogyan tudja a legegyszerűbben, hogy melyik termék ilyen?

Oldalunk bal oldali "Szolgáltatások" menüsorában nyissa le a "Baleset- és betegség" sort és pipálja be a "Sürgősségi fogászati ellátás" szűrési feltételt. Így csak azokat a termékeket fogja mutatni oldalunk, ahol a biztosító ennek a kritériumnak megfelel. Fontos továbbá, hogy ezeket a megszűrt termékeket összehasonlítsa, ugyanis a sürgősségi fogászati kezelésre is igaz, hogy az azzal összefüggő, biztosító által vállalt költségek mértéke eltérő.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?