Kérdése van? Válaszolunk.

Fogorvosi ellátás van az utasbiztosításokban?

2015.06.22

Utasbiztosításon belül kizárólag sürgősségi fogászati kezelés térülhet. Tehát semmiképp sem térülnek például fogszabályozásra, fogkő-eltávolításra, nem sürgősségi foggyökérkezelésre, fogpótlásra, protézis és híd készítésére, illetve javítására vonatkozó költségek. A sürgős foggyökérkezelés általában térül, amennyiben az egy ideiglenes fogtömés elkészítéséhez szükséges.

A sürgősségi fogászati kezelés költsége nem minden utasbiztosítás esetén térül, ezért amennyiben ez Önnek fontos szempont, akkor olyan utasbiztosítási terméket válasszon, amelyik tartalmaz erre vonatkozó szolgáltatást.

Hogyan tudja a legegyszerűbben, hogy melyik termék ilyen?

Oldalunk bal oldali "Szolgáltatások" menüsorában nyissa le a "Baleset- és betegség" sort és pipálja be a "Sürgősségi fogászati ellátás" szűrési feltételt. Így csak azokat a termékeket fogja mutatni oldalunk, ahol a biztosító ennek a kritériumnak megfelel. Fontos továbbá, hogy ezeket a megszűrt termékeket összehasonlítsa, ugyanis a sürgősségi fogászati kezelésre is igaz, hogy az azzal összefüggő, biztosító által vállalt költségek mértéke eltérő.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.