Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Kérdése van? Válaszolunk.

Legfrissebb káresetek

Ausztriai tartózkodása során Ügyfelünk snowboardjával elesett és könnyebb zúzódásokat szenvedett. Testi sérülései nem igényeltek orvosi ellátást, azonban a snowboard deszkája elrepedt, használhatatlanná vált. A biztosító asszisztencia szolgálata tájékoztatta ügyfelünket arról, hogy a vagyontárgyban keletkezett sérülés okozta ...
Franciaországi síelése második napján Ügyfelünk egy szerencsétlen esés következtében vállát törte, ezt követően sürgősségi kórházi ellátása vált szükségessé. A sípályáról motoros szán szállította közvetlenül a kórházba, ahol rögzítették a vállát és gyógyszereket írtak fel részére. A gyors ...
2015. febuárjában, franciaországi síelése alkalmával ügyfelünk nekihajtott egy német állampolgárnak, akinek eltölrt a sípcsontja. A sérültet hegyi mentő segítségével kóházban szállították, ahol megműtötték.
Romániában egy rossz lépést követően Ügyfelünk térde kificamodott. Térde bedagadt, nem tudott lábra állni. Felhívta a Biztosító segélyhívó számát, akik felvették a kapcsolatot a legközelebbi egészségügyi ellátó intézménnyel. Kórházba szállították, ahol elláták sérülését. Ügyfelünk autóval ...
Pula mellett, Krk sziget egyik strandján, 2015. július elején ügyfelünk belelépett egy tengeri sünbe. A tüskék pár helyen mélyen a bőr alatt maradtak, amit házilag nem tudtak eltávolítani. Másnap elment a baskai ambulanciára, ahol a ...
Ügyfelünk a Kanári-szigetekre utazott. Beszálláskor a repülőtéren még megvolt személyi igazolványa, azonban a szállodába érve már nem találta azt. Ahhoz, hogy haza tudjon jönni, lánya gyorspostával jutatta el részére útlevelét.
Thaiföldi nyaralása során ügyfelünket szúnyogok csipkedték össze, melynek következtében mindkét lábszára bedagadt. Orvosi ellátást kellett igénybe vennie a Bankok Hospitalban.
Angliában autó ütötte el ügyfelünket, így 12 napra kórházba került. Mivel angolul nem beszélt, így az ellátások (beleértve a fizikoterápiás ellátást is) során a biztosító telefonon keresztül nyújtott tolmács szolgáltatást részére. Miután a külföldi kezelőorvos ...
Ügyfelünk 2014. novemberében az Amerikai Egyesült Államok, Kalifornia állam egyik út menti parkolójában indulás előtt nekitolatott egy oszlopnak ismerőse gépjárművével. Az autó bal hátsó lámpája és lökhárítója megtört. Személyi sérülés és rendőri intézkedés nem történt. ...

Saját káreset beküldése

Ha már Önt is érte kár utazása során, és utasbiztosítással kapcsolatos jó vagy akár rossz tapasztalatait másokkal is meg szeretné osztani, küldje meg történetét!

Káresetét biztosításszakmai szempontokra figyelemmel feldolgozzuk és történetét honlapunkon közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy a káreset beküldése önkéntes, az kizárólag tájékoztatási és ismeretterjesztési célt szolgál. A káreset beküldése nem minősül kárbejelentésnek! Káresetét kizárólag neve, email címe és telefonszáma megadásával tudja beküldeni. A káreset megküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy története valódiságának ellenőrzése céljából felvegyük Önnel a kapcsolatot. Adatait más célra nem használjuk. A káreset feldolgozását követően történetét személyes adatok nélkül tesszük közzé honlapunkon.

* A mező kitöltése kötelező.

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.