Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Oldaltérkép

Biztosítási portálunk oldaltérképe

ADATVÉDELEM
Társaságunk az Ön adatait biztosítási titokként kezeli, azt az Ön beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek.

BIZTOSÍTÁSI KALKULÁTOROK
Online biztosítási szerződéskötés. Minden szolgáltatásunk díjmentes.
 • Kötelező biztosítás
  Spóroljon kötelező biztosításán a Netrisk.hu-val! Kötelező biztosítás 12 biztosítótól. Segítünk megtalálni a legjobbat!
 • CASCO biztosítás
  Spóroljon CASCO biztosításán a Netrisk.hu-val! CASCO biztosítás 12 biztosítótól. Segítünk megtalálni a legjobbat!
 • Autós kiegészítő biztosítás
  Gépjárműre köthető kisbiztosítások gyorsan és egyszerűen!
 • Lakásbiztosítás
  Lakásbiztosítás díjszámítás és szerződéskötés online! Lakásbiztosítás 9 biztosítótól. Segítünk megtalálni a legjobbat!
 • Utasbiztosítás
  Kösse meg utasbiztosítását a Netrisk.hu oldalon, csak 2 perc! Személyre szabott utasbiztosítás. Segítünk megtalálni a legjobbat!
BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Biztosítási információk, ismertetők és tájékozatók szolgáltatásunkról, illetve a közvetített biztosítási termékekről.
ÁLTALÁNOS TERMÉK INFORMÁCIÓK
SEGÍTSÉG
Nem találja a megfelelő választ kérdésére? Bizonytalan az online szerződéskötést illetően? Itt minden kérdésére választ kaphat.
 • Gyakran Ismételt Kérdések
  A GYIK menüpont az általános biztosítási- illetve rendszerünk használatával kapcsolatos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni.
 • Szerződéskötés menete (KGFB)
  Részletes leírás arról, hogy rendszerünkön keresztül hogyan válthat biztosítót. Szerződéskötés lépéseinek bemutatása, online szolgáltatásaink részletes leírása.
 • Hasznos oldalak az Interneten
  Linkgyűjteményünkben megtalálhatók mindazon weboldalak elérhetőségei, melyek a biztosítási szakmához közvetve vagy közvetlenül kapcsolódnak.
REGISZTRÁCIÓ
Regisztráljon a Netrisk.hu rendszerébe.

ELFELEJTETT JELSZÓ
Amennyiben elfelejtette jelszavát vagy azonosítóját, kérjük adja meg regisztrált e-mail címét vagy felhasználó nevét (jogi személy esetén adószámát). Amennyiben elfelejtette jelszavát, kérjük, adja meg e-mail címét vagy felhasználó nevét (azonosítóját), illetve magánszemély esetén születési dátumát, jogi személy esetén adószámát, és új jelszót állíthat be magának.

ONLINE FAX
OnlineFAX szolgáltatás segítségével a biztosítási szerződés megkötéséhez szükséges alkuszi megbízást díjmentesen és egyszerűen el tudja küldeni.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ
Technikai információ

KAPCSOLAT
Netrisk.hu elérhetőségei, központja, nyitva tartása.

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.