Kötelező biztosítás párhuzamos üzemeltetés esetén: ezt érdemes tudni

2019. július 29.

Ausztria: lenyűgöző tájak mindössze néhány órányira

Egy emlékezetes nyaraláshoz nem kell feltétlenül átutaznunk a kontinensen: már a magyar határt átlépve is fantasztikus élményekben lehet részünk, hiszen Ausztria gazdag természeti és kulturális kincsei egy egész hétre is leköthetnek minket. Ha nincs ötletünk, hogy mit érdemes megtekinteni, ne hagyjuk itthon a Netrisk helyi bakancslistáját!

Ha eddig csak a közelsége miatt hanyagoltuk Ausztriát, mindenképpen fontoljunk meg egy hosszú hétvégét, vagy akár egy-másfél hetes nyaralást, hiszen ez az ország valódi ékszerdoboznak számít lélegzetelállító tájaival és látványosságaival. Ha szomszédos országunkat választjuk egy kiruccanáshoz, feltétlenül vigyük magunkkal a Netrisk.hu külön erre az alkalomra készített bakancslistáját is, amit akár ki is nyomtathatunk, de okostelefonról is „kipipálhatjuk”!

Hogy miért olyan különleges Ausztria? Fővárosát, Bécset közel 10 éve a világ legélhetőbb városaként tartják számon, ami önmagában is elég ok, hogy meglátogassuk – a biztonság, a kiváló közlekedés, a kulturális sokszínűség és a páratlan környezet egyvelegébe könnyű beleszeretni, így ausztriai kalandozásunkat érdemes a fővárossal kezdeni. Ha kiélveztük a nyüzsgő nagyvárosi hangulatot, ideje, hogy felfedezzük az ország távolabbi vidékeit is: egyszerűen csodálatos barangolni Ausztria mesés tájain és a szinte érintetlennek tűnő természetben! Ha azonban a pihenés mellett szeretnénk látni a legfontosabb látványosságokat is, feltétlenül vegyük elő a bakancslistánkat, amelyben minden korosztály talál a kedvére való szórakozást!

Indulás előtt mindenképp jusson eszünkbe az utasbiztosítás: annak ellenére, hogy Ausztria néhány órás autózással elérhető, nagyon fontos, hogy ebben az esetben is rendelkezzünk biztosítással, a káresetek ugyanis nem válogatnak. A Netrisk.hu-n akár az utazás napján, online is megköthetjük a biztosításunkat, sőt, ha felelősen döntünk, ezúttal még nyerhetünk is vele !

Letöltés

Oszd meg másokkal

A következő cikkek érdekelhetnek