Kötelező biztosítás párhuzamos üzemeltetés esetén: ezt érdemes tudni

2019. július 9.

Még mindig imádjuk Horvátországot: próbáljuk ki bakancslistával is!

A magyarok számára Horvátország az egyik legközkedveltebb célpont egy külföldi nyaraláshoz, nem véletlenül: az azúrkék tenger, a mesés kis szigetek, és a vérbeli tengerparti hangulat azonnal rabul ejt minket, és persze az sem elhanyagolható, hogy akár autóval is megközelíthető. Természetesen Horvátország sem maradhatott ki a bakancslisták sorából – mai cikkünkben eláruljuk, hogy miért érdemes ezt az országot választani!

Azok, akik idén nyáron a magyar tenger helyett egy külföldi tengerparton kapcsolódnának ki, nagy eséllyel döntenek majd Horvátország mellett: nem csoda, hiszen kis túlzással elég átlépnünk a határt, és néhány órás kocsikázás után már a tengerparton találjuk magunkat. Horvátország persze nemcsak a verhetetlen távolság, de a hosszú partszakaszok, az egyedülálló, mediterrán hangulat, valamint a világörökségnek nyilvánított, csodálatos Plitvicei-tavak miatt is az egyik kedvencünk – ha idén nyáron ezt az országot céloztuk meg, feltétlenül pipáljuk ki a lenti bakancslistát!

Bár önmagában már a tengerpart is olyan élményeket nyújt, ami akár napokra is leköti az embert, bakancslistával még izgalmasabb nyaralásunk lehet: nem is gondolnánk, mennyi eldugott látványosságot és érdekességet rejthet egy ország! A bakancslista kipipálása azért is különleges, mert ha utazásunk után eltesszük emlékbe, bármikor felidézhetjük a nyaralás pillanatait, így akár évek elteltével is nosztalgiázhatunk – ezt nem érdemes kihagyni!

Ha szeretnénk, hogy a nyaralás valóban az élményekről szóljon, indulás előtt ne felejtsünk el utasbiztosítást kötni: a Netrisk.hu utasbiztosítás aloldalán könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő ajánlatot, a kiválasztott biztosítást pedig néhány perc alatt, online is megköthetjük. Irány a nagyvilág!

Letöltés

Oszd meg másokkal

A következő cikkek érdekelhetnek