• Ez a nyerő pálya!
  Ez a nyerő pálya!

  A Netrisk.hu téli nyereményjátékában összesen 5 nyertes kerül kisorsolásra azok közül, akik 2017. december 19 és 2018. március 31 között kötnek utasbiztosítást a netrisk.hu portálon, a díjat befizetik legkésőbb a játék végig és megfelelnek az egyéb részvételi feltételeknek. A nyertesek egyenként 100.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát nyernek. Sorsolás 2018. április 4-én. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért kérjük, töltse le a játékszabályzatot.

Utasbiztosítási ajánlatok

 • Utasbiztosítás ajánlatok
  Hasonlítsa össze 16 biztosító utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
  Személyre szabható ajánlatok
  Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Legfrissebb témáink

A Mapfre, a Vienna Life és az Aegon lett az év utasbiztosítója

A Netrisk.hu statisztikái szerint az ügyfeleknek immár 16 százaléka az utazás napján vásárolja meg utasbiztosítását. Számukra fontos tudnivaló, hogy a biztosítási fedezet csakis az adott nap hátralévő részére vonatkozik. Az utazási főszezon kezdete előtt a Netrisk.hu közzétette, hogy az előző évben a Mapfre, a Vienna Life és az Aegon biztosítók utasbiztosítási termékei kapták a legkedvezőbb értékelést az ügyfelektől.

Ez az app az EB-n is jól jöhet

Az EB-re utazás előtt is érdemes letölteni az ingyenesen és internetkapcsolat nélkül használható "ECC-Net: Travel" mobil alkalmazást, amely a külföldön bennünket megillető jogok érvényesítéséhez nyújt segítséget.

Az Európai Fogyasztói Központ fogyasztóvédelmi tanácsok a labdarúgó Európa-bajnokságra utazók számára címmel adott ki tájékoztatót.

Nyaraláskor se feledkezzünk meg az utasbiztosításról

Évente több millió magyar utazik külföldre, azonban piaci adatok szerint csak minden harmadik utas gondoskodik biztosításról. A kényelmesen, akár néhány perc alatt interneten is megköthető utasbiztosítások ugyanakkor jelentős költségektől kímélhetik meg a külföldre utazókat baleset, betegség vagy poggyászkár esetén. Érdemes körültekintően választani, mivel a fedezetek köre és mértéke jelentősen eltérhet az egyes termékeknél.

Piaci becslések szerint az évente külföldre utazó több millió magyar közül csak minden harmadik köt utasbiztosítási szerződést. Ez annak ellenére így van , hogy egy átlagos európai nyaralásra – az utazás árának töredékéért – már napi pár száz forintért található biztosítás, de a magasabb összegű szolgáltatást nyújtó ajánlatok is elérhetőek jellemzően ezer forint alatt.

Rólunk mondták

ISTVÁN (50)
Ügyfél, Pest megye
4.86 / 5
2017.05.22
“Gyorsan elkészíthető, egyszerű áttekinthető felületen. nekem tetszik.”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Európai Utazási Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Groupama Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Chubb European Group Limited Magyarországi Fióktelepe
K&H Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.