Utasbiztosítás ajánlatok

  • Utasbiztosítás ajánlatok bel- és külföldre
    Hasonlítsa össze biztosító partnereink utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
    Személyre szabható ajánlatok
    Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Online utasbiztosítás kalkulátor – Utasbiztosítások összehasonlítása a Netrisken

Életre szóló utazási élmény kellemetlen meglepetések helyett: ne induljon útnak utasbiztosítás nélkül! Külföldi vagy csoportos utasbiztosítás, esetleg síbiztosítás? A Netrisk online utasbiztosítás kalkulátora segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára ideális ajánlatot, sőt: ha konkrét elképzelése van a biztosítás árával és szolgáltatásaival kapcsolatban, a személyre szabható ajánlatok között azt választhatja ki, amire szüksége van! Összehasonlítás szolgáltatásunkkal pedig olyan ismert biztosítók ajánlatai között böngészhet, mint az Aegon, az Allianz, a Cherrisk, a Groupama, a Genertel, a K&H, a KÖBE, a Magyar Posta Biztosító, a Mapfre, a Mondial, az Union, az Uniqa és a Wáberer. Ön csak vigye fel a szükséges adatokat, és a kalkulátor kiszámolja a biztosítási díjakat. Megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot? Ne maradjon le róla: a kiválasztott utazási biztosítás a Netrisken online azonnal megköthető.

Legfrissebb témáink

Esetek, amikor jól jön a gépjármű asszisztencia
Esetek, amikor jól jön a gépjármű asszisztencia

2023. március 28.

Korábban már foglalkoztunk a gépjármű asszisztencia témakörével – ezt a fedezetet az utasbiztosítás tartalmazhatja, és autós utazásnál lehet hasznunkra. Célszerű közelebbről is szemügyre venni azokat az eseteket, amikor a szolgáltatás segíthet, illetve nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy milyen jellegű segítséget kaphatunk a biztosítótól. Cikkünkben mutatjuk az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat!

Tovább

Tengerparti úti célok a hosszú hétvégére
Tengerparti úti célok a hosszú hétvégére

2023. március 16.

A hosszú téli bezártság után nem csoda, ha egy kis napfényre, strandidőre és tengerparti környezetre vágyunk. Szerencsére Európa bővelkedik az olyan mediterrán éghajlatú tájakban, ahová tavasszal is elutazhatunk, ha tengerben szeretnénk fürdeni, és kipihennénk az első negyedév fáradalmait. Válasszunk úti célt, pakoljunk be, és kezdődhet a tavaszi tengerpartozás!

Tovább

Gasztrotúra indul: népszerű desszertek a világ körül
Gasztrotúra indul: népszerű desszertek a világ körül

2023. február 17.

Könnyű piskóták, csokoládés rétegek, mézes és lekváros töltelékek – mindegy, hogy ezek közül melyik határozza meg egy sütemény ízvilágát, a világ minden táján találunk olyan különlegességeket, amelyeket érdemes megkóstolni utazás közben. Ha az alábbi országokban járunk, egy kimerítő városnézés után feltétlenül üljünk be egy helyi cukrászdába, és kóstoljuk meg a specialitásokat. Cikkünkben 6 népszerű süteményt mutatunk be a világ különböző pontjairól – édesszájúak előnyben, induljon a sütitúra!

Tovább

Tekintse meg videónkat!

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Rólunk mondták

TAMÁS (37)
Ügyfél, Somogy megye
4.9 / 5
2015.12.18
“Gyors és kiváló :)”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNIQA Biztosító Zrt.
UNIQA Versicherung AG
Genertel Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.