Utasbiztosítás ajánlatok

  • Utasbiztosítás ajánlatok bel- és külföldre
    Hasonlítsa össze biztosító partnereink utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
    Személyre szabható ajánlatok
    Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Tekintse meg videónkat!

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Online utasbiztosítás kalkulátor – Utasbiztosítások összehasonlítása

Életre szóló utazási élmény kellemetlen meglepetések helyett: ne induljon útnak utasbiztosítás nélkül! Külföldi vagy csoportos utasbiztosítás, esetleg síbiztosítás? Az online utasbiztosítás kalkulátor segítségével könnyedén kiválaszthatja az ön számára ideális ajánlatot, sőt: ha konkrét elképzelése van a biztosítás árával és szolgáltatásaival kapcsolatban, a személyre szabható ajánlatok között azt választhatja ki, amire szüksége van! Összehasonlítás szolgáltatásunkkal pedig olyan ismert biztosítók ajánlatai között böngészhet, mint az Aegon, az Allianz, az EUB, a Groupama, a K&H, a KÖBE, a Magyar Posta Biztosító, a Mapfre, a Mondial, az Union, az Uniqa és a Wáberer. Ön csak vigye fel a szükséges adatokat, és a kalkulátor kiszámolja a biztosítási díjakat. Megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot? Ne maradjon le róla: a kiválasztott utazási biztosítás a Netrisk.hu felületén online azonnal megköthető.

Legfrissebb témáink

Az 5 legjobb európai zenei fesztivál idén nyárra
Az 5 legjobb európai zenei fesztivál idén nyárra

2022. május 19.

Ujjongó tömeg, villódzó fényáradat mindenfele, színpadok az összes irányban: a kültéri szórakozás semmihez sem fogható szabadságérzést nyújt. Már szinte el is felejtettük, milyen ez, de idén végre ismét élvezhetjük azokat a zenei fesztiválokat, amelyek a koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben elmaradtak. Cikkünkben bemutatjuk a kontinens elsőrangú fesztiváljait, és ötleteket adunk a biztonságos kikapcsolódáshoz.

Tovább

Gyakori hibák, amiket kezdő utazóként elkövetünk
Gyakori hibák, amiket kezdő utazóként elkövetünk

2022. május 6.

Korábban nem volt lehetőségünk arra, hogy utazással töltsünk el egy kis időt, de most lehetővé teszik a körülményeink, hogy ezen változtassunk? Kezdő utazóként rengeteg új információval és szokatlan szituációval találhatjuk szembe magunkat, főleg, ha magunk szervezzük az utazást. Ilyenkor megeshet, hogy elkövetünk néhány hibát, ami a tapasztalat hiányából fakad – cikkünkben segítünk ezek elkerülésében.

Tovább

Wellness hétvége bel- és külföldön: a legjobb fürdővárosok
Wellness hétvége bel- és külföldön: a legjobb fürdővárosok

2022. április 28.

Tavasszal gyakran érezzük úgy, hogy folyton kimerültek és nyúzottak vagyunk, különösen, amíg be nem köszönt a jó idő. Ha elsőrangú feltöltődésre vágyunk, egy fürdővárosban eltöltött hétvége hosszú távon nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is segíthet felkészülni az előttünk álló hétköznapokra. Cikkünkben bemutatjuk a legrangosabb hazai településeket, melyek rendelkeznek gyógyfürdővel, és vetünk egy pillantást néhány külföldi úti célra is.

Tovább

Rólunk mondták

TAMÁS (51)
Ügyfél, Budapest
4.9 / 5
2016.04.27
“Gyors és "fájdalommentes", rengeteg különböző ajánlatból választhatok.”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Európai Utazási Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
UNIQA Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
K&H Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.