Utasbiztosítás ajánlatok

  • Utasbiztosítás ajánlatok
    Hasonlítsa össze 14 biztosító utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
    Személyre szabható ajánlatok
    Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Tekintse meg videónkat!

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Online utasbiztosítás kalkulátor – Utasbiztosítások összehasonlítása

Életre szóló utazási élmény kellemetlen meglepetések helyett: ne induljon útnak utasbiztosítás nélkül! Külföldi vagy csoportos utasbiztosítás, esetleg síbiztosítás? Az online utasbiztosítás kalkulátor segítségével könnyedén kiválaszthatja az ön számára ideális ajánlatot, sőt: ha konkrét elképzelése van a biztosítás árával és szolgáltatásaival kapcsolatban, a személyre szabható ajánlatok között azt választhatja ki, amire szüksége van! Összehasonlítás szolgáltatásunkkal pedig olyan ismert biztosítók ajánlatai között böngészhet, mint az Aegon, az Allianz, a Chubb, a Colonnade, az EUB, a Groupama, a K&H, a KÖBE, a Magyar Posta Biztosító, a Mapfre, a Mondial, az Union, az Uniqa és a Wáberer. Ön csak vigye fel a szükséges adatokat, és a kalkulátor kiszámolja a biztosítási díjakat. Megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot? Ne maradjon le róla: a kiválasztott utazási biztosítás a Netrisk.hu felületén online azonnal megköthető.

Legfrissebb témáink

Ha unjuk a megszokottat: 5 utazási trend 2020-ra

Vannak, akik utazásuk során kifejezetten a hagyományos élményeket keresik, sokan azonban extrémebb kalandokra vágynak, és szívesen döntenek egy-egy rendhagyó szállás vagy utazás mellett. Mai cikkünkben csokorba szedtük 2020 legmodernebb utazási trendjeit!

Kis illemhatározó világutazóknak: ezekre figyeljünk, ha külföldre látogatunk!

Egy külföldi utazás alkalmával bizonyára alig várjuk, hogy megismerkedjünk az adott ország kultúrájával és gasztronómiájával – vannak azonban olyan, gyakran meglepő illemszabályok, melyek betartásával az utazásunk nemcsak számunkra, de a vendéglátóink számára is kellemesen telik majd. Nézzünk néhány példát!

Hamarosan itt a síszezon: így ússzuk meg sérülés nélkül!

Itt a tél egyik legkedveltebb időszaka, a síszezon, azonban hacsak nem a hüttében ücsörögve akarjuk eltölteni a vakációnkat, néhány dologra érdemes előre gondolni. A különböző síbalesetek nemcsak enyhe kellemetlenségeket, de akár életveszélyes helyzeteket is okozhatnak, így ha már tervezzük a következő síelést, készüljünk fel alaposan: cikkünkben mutatunk pár tippet!

Rólunk mondták

GÁBOR (42)
Ügyfél, Pest megye
4.89 / 5
2015.12.18
“Szuper, egyszerű, gyors.”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Európai Utazási Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
Groupama Biztosító Zrt.
Chubb European Group SE Magyarországi Fióktelepe
K&H Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.