Utasbiztosítás ajánlatok

  • Utasbiztosítás ajánlatok bel- és külföldre
    Hasonlítsa össze biztosító partnereink utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
    Személyre szabható ajánlatok
    Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Online utasbiztosítás kalkulátor – Utasbiztosítások összehasonlítása a Netrisken

Életre szóló utazási élmény kellemetlen meglepetések helyett: ne induljon útnak utasbiztosítás nélkül! Külföldi vagy csoportos utasbiztosítás, esetleg síbiztosítás? A Netrisk online utasbiztosítás kalkulátora segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára ideális ajánlatot, sőt: ha konkrét elképzelése van a biztosítás árával és szolgáltatásaival kapcsolatban, a személyre szabható ajánlatok között azt választhatja ki, amire szüksége van! Összehasonlítás szolgáltatásunkkal pedig olyan ismert biztosítók ajánlatai között böngészhet, mint az Aegon, az Allianz, az EUB, a Groupama, a K&H, a KÖBE, a Magyar Posta Biztosító, a Mapfre, a Mondial, az Union, az Uniqa és a Wáberer. Ön csak vigye fel a szükséges adatokat, és a kalkulátor kiszámolja a biztosítási díjakat. Megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot? Ne maradjon le róla: a kiválasztott utazási biztosítás a Netrisken online azonnal megköthető.

Legfrissebb témáink

Úti célok, amelyek télen csodavilággá változnak
Úti célok, amelyek télen csodavilággá változnak

2022. október 27.

A tél általában nem utazással, hanem inkább beltéri elfoglaltságokkal telik, azonban ez az évszak is tartogat számunkra kirándulási lehetőséget. Ha ilyenkor indulunk útnak, egy-egy város és természeti kincs olyan arcát mutathatja meg, amelyet eddig talán nem is ismertünk. Meleg ruházatot elő, és induljon a téli csodavilág felfedezése – cikkünkben olyan természeti értékeket és városokat mutatunk, amelyek a hidegben is elvarázsolnak minket.

Tovább

Út a minták világába: mesés európai népviseletek
Út a minták világába: mesés európai népviseletek

2022. október 19.

A népviseletek hozzátartoznak minden nemzet identitásához, bár manapság leginkább csak ünnepek alkalmával kerülnek elő ezek a különleges ruhadarabok. Nem érdemes azonban megfeledkezni róluk, hiszen nem minden nap láthatunk olyan színkavalkádot és változatos hímzéseket textílián, mint a hagyományos népviseleteken. Utazzunk el képzeletben néhány európai országba: cikkünkben bemutatunk 4 lenyűgöző népviseletet.

Tovább

Ősszel a Balatonnál: 5 izgalmas programlehetőség
Ősszel a Balatonnál: 5 izgalmas programlehetőség

2022. október 13.

Ha a Balatonra gondolunk, legtöbbünknek a nyárhoz köthető impulzusok ugranak be: a fürdés, a vízibiciklizés, a strandon szállingózó lángosillat vagy a gyerekek játéka a parton. A Balaton és környéke azonban nemcsak főszezonban kínál életre szóló élményeket, hanem ősszel is érdemes ellátogatnunk a tóhoz. Cikkünkben összeszedtünk 5 olyan tevékenységet, amely közben a Balaton változatos, őszi arcát ismerhetjük meg.

Tovább

Tekintse meg videónkat!

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Rólunk mondták

ESZTER (34)
Ügyfél, Somogy megye
4.9 / 5
2017.05.22
“Nagyon jó, felhasználóbarát oldal, gyors és kényelmes ügyintézés otthonról.”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
Európai Utazási Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNIQA Biztosító Zrt.
UNIQA Versicherung AG
Genertel Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.