Utasbiztosítás ajánlatok

  • Utasbiztosítás ajánlatok bel- és külföldre
    Hasonlítsa össze biztosító partnereink utasbiztosítási ajánlatait, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
    Személyre szabható ajánlatok
    Válassza ezt a kalkulátort, ha az utasbiztosítás szolgáltatásait, biztosítási összegeit saját maga kívánja összeállítani. A kalkulátor a netrisk.hu Év Utasbiztosítója díj első két helyezettjének ajánlatait tartalmazza.

Online utasbiztosítás kalkulátor – Utasbiztosítások összehasonlítása a Netrisken

Életre szóló utazási élmény kellemetlen meglepetések helyett: ne induljon útnak utasbiztosítás nélkül! Külföldi vagy csoportos utasbiztosítás, esetleg síbiztosítás? A Netrisk online utasbiztosítás kalkulátora segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára ideális ajánlatot, sőt: ha konkrét elképzelése van a biztosítás árával és szolgáltatásaival kapcsolatban, a személyre szabható ajánlatok között azt választhatja ki, amire szüksége van! Összehasonlítás szolgáltatásunkkal pedig olyan ismert biztosítók ajánlatai között böngészhet, mint az Aegon, az Allianz, az EUB, a Groupama, a K&H, a KÖBE, a Magyar Posta Biztosító, a Mapfre, a Mondial, az Union, az Uniqa és a Wáberer. Ön csak vigye fel a szükséges adatokat, és a kalkulátor kiszámolja a biztosítási díjakat. Megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot? Ne maradjon le róla: a kiválasztott utazási biztosítás a Netrisken online azonnal megköthető.

Legfrissebb témáink

A felnőttbarát hotelek 5 előnye
A felnőttbarát hotelek 5 előnye

2022. szeptember 30.

Talán nem mindenkinek cseng ismerősen a felnőttbarát szálloda kifejezés, azonban a vendéglátásban egyre inkább elterjedt irányzatról van szó. Számos olyan pár és baráti társaság akad, akik kizárólag a pihenésre szeretnének fókuszálni utazás közben – ezt az igényt szolgálják ki azok a szállodák, amelyek csak meghatározott életkor felett fogadják a vendégeket. Cikkünkben bemutatjuk a felnőttbarát hoteleket és azok 5 előnyét.

Tovább

6 magával ragadó film az utazás szerelmeseinek
6 magával ragadó film az utazás szerelmeseinek

2022. szeptember 26.

Ahogy egyre hűvösebb van kint, jól tud esni otthon egy-egy filmnézéssel eltöltött este. Az utazást azonban így sem kell teljesen elhanyagolnunk: számos olyan film akad, amely csodás tájakon játszódik, és akár inspirációt is nyújthat a következő úti célunk kiválasztásához. Cikkünkben bemutatunk 6 filmet, amit az utazás szerelmesei imádni fognak. Készítsünk be egy puha takarót, nassolnivalót, izzítsuk a TV-t, és indulhat a maraton!

Tovább

Útikalauz Brugge-höz: tudnivalók és látványosságok
Útikalauz Brugge-höz: tudnivalók és látványosságok

2022. szeptember 19.

Mintha mézeskalácsból épített házak között sétálnánk, akármerre megyünk, templom- és kastélytornyok ékeskednek az ég felé, és a kulináris sokszínűség mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Az észak Velencéjének is nevezett Brugge Európa egyik legszebb ékköve, ahol a város szinte minden négyzetméterén találunk egy történelmi jelentőségű épületet. Cikkünkben tippeket adunk a Brugge-be utazóknak, majd mutatunk néhány kihagyhatatlan látnivalót.

Tovább

Tekintse meg videónkat!

Kérdése van? Válaszolunk!

GYAKORI KÉRDÉSEK
Böngésszen a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok között.
KÁRESETEK
Olvassa el ügyfeleink történetét vagy küldje be sajátját.

Rólunk mondták

TAMÁS LÁSZLÓ (58)
Ügyfél, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
4.9 / 5
2017.05.22
“Gyors és egyszerű a biztosítás megkötése.”

Utasbiztosításban partnereink

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
Mondial Assistance<br/>(AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelep)
Európai Utazási Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
UNIQA Biztosító Zrt.
UNIQA Versicherung AG
Genertel Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Magyar Posta Biztosító Zrt.