Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Dokumentumtár, adásvételi mintaszerződések

Gépjármű adásvétel menete


Tájékozódjon a gépjárművek megvásárlásával vagy eladásával kapcsolatos tudnivalókról, kötelezettségekről és ajánlott teendőkről, valamint tudjon meg hasznos tippeket és praktikus tanácsokat az adásvétel menetéről!

Tovább »

Gépjármű adásvétel

Gépjármű adásvételi szerződés


A gépjármű adásvételi szerződés 2020-ben a 2010. július 1-től érvényes szabályozások keretében működik.Ez azt jelenti, hogy a gépjármű adásvételi szerződés csak teljes, bizonyító erejű magánokirat lehet.

Ennek köszönhetően a tulajdonjog változását és nyilvántartásba vételét csak ezzel az irattal vezetik át.

Gépjármű adásvételi szerződés

Adásvételi mintaszerződések

PDF minta letöltés Gépjármű adásvételi szerződés MINTA PDF letöltése
DOC minta letöltés Gépjármű adásvételi szerződés MINTA DOC letöltése

Gépjármű üzembentartói szerződés


Ha változás történik az üzembentartó személyében, az első teendő egy üzembentartói szerződés kitöltése, amelyet 15 napon belül le kell adni egy okmányirodában.

Mit kell elintéznie, ha üzembentartó váltásra kerül sor?
Tekintse meg a legfontosabb teendőket, tájékozódjon a vonatkozó határidőkről és a várható költségekről üzembentartó váltásról szóló cikkünkből!

Gépjármű üzembentartói szerződés

Üzembentartói mintaszerződések

PDF minta letöltés Gépjármű üzembentartói szerződés MINTA PDF letöltése
DOC minta letöltés Gépjármű üzembentartói szerződés MINTA DOC letöltése

Meghatalmazás


Ha szeretné, hogy az alkuszi megbízását érintően más személy is eljárhasson Ön helyett vagy az Ön nevében (pl. az adott személy is teljes körű tájékoztatást kapjon az Ön biztosításairól vagy akár megkösse Ön helyett a szerződést), úgy előzetesen írásbeli meghatalmazást kell adnia.

Meghatalmazás

Meghatalmazás mintaszerződések

PDF minta letöltés Meghatalmazás MINTA PDF letöltése
Gyorslinkek
Segíthetünk?
06 (1) 413-3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök - Péntek 8:00 - 16:00

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási terméket.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk Magyarország Kft. üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.