BALESETBIZTOSÍTÁS

- Teljesen online
- Egész világra kiterjedő védelem
- Gyors és egyszerű
- Választható csomagok

Valamennyi csomag
orvosi vizsgálat nélkül köthető!

Napi pár száz forintért
többmilliós szolgáltatás.

Balesetek bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhatnak, még akkor is, ha minden helyzetben körültekintőek vagyunk. Elég egy rossz lépés, egy óvatlan mozdulat vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség, és bekövetkezhet a baj. A tudatos elővigyázatosság a balesetbiztosításnál kezdődik: készüljön fel időben a balesetekre, védje magát és családját balesetbiztosítással! Balesetbiztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén, a saját szempontjai alapján hasonlíthatja össze partnereink különböző ajánlatait – ha a pénztárcabarát megoldásokat keresi, és kifejezetten olcsó balesetbiztosítást szeretne, szűrhet ár alapján, ha pedig arra kíváncsi, hogyan nyújthatna átfogó védelmet családja számára, hasonlítsa össze az egyes biztosítók szolgáltatásait. Az online balesetbiztosítás kötésnek köszönhetően Önnek ki sem kell mozdulnia a kiválasztott biztosítás megkötéséhez, így kényelmesen, sorban állás nélkül juthat balesetbiztosításhoz. A különböző balesetek jelentős költségekkel és jövedelemkieséssel járhatnak – védje meg időben a családi kasszát, kalkuláljon velünk egyszerűen, online!

Legfrissebb témáink

Hogyan tehetjük gyerekbaráttá otthonunkat?
Hogyan tehetjük gyerekbaráttá otthonunkat?

2022. május 18.

Balesetek bárhol, bármikor előfordulhatnak, akár saját otthonunkban is. Kiemelten igaz ez akkor, ha gyerekek is vannak a családban, hiszen minden szülő tudja, hogy elég egy pillanat és a kíváncsi apróságok máris bajba sodorhatják magukat. A balesetek elkerülésének legjobb módja, ha tudatosan kiiktatjuk az esetleges veszélyforrásokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos ötletet a gyerekbarát otthon kialakításához, hogy a szülők is nyugodtabban pihenhessenek, amíg gyermekeik felfedezik a világot.

Tovább

Balesetmentes karácsony: 15 dolog, amire figyelnünk kell
Balesetmentes karácsony: 15 dolog, amire figyelnünk kell

2021. november 29.

Bár a karácsony tökéletes alkalom arra, hogy kicsit leeresszünk és kipihenjük az év fáradalmait, a gyakorlatban ez általában nem így szokott zajlani. Az ünnepek környékén megnő a háztartási balesetek száma, amelyek egy kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének. Cikkünkben 15 praktikát mutatunk, amelyek betartásával elkerülhetjük a nagyobb bajt.

Tovább

Egyedül élek, mi lesz, ha baleset ér?
Egyedül élek, mi lesz, ha baleset ér?

2021. április 28.

Ha egyedül élünk, bizonyára megfordult már a fejünkben, hogy egy esetleges rosszullétet vagy balesetet követően mi lenne velünk, tudnánk-e időben segítséget kérni. Fontos, hogy mindennapi életünk során ezeket a helyzeteket is számításba vegyük, és tisztában legyünk azzal, hogy mi a teendőnk ilyenkor. Cikkünkben ebben segítünk!

Tovább

Mit kell tudni a balesetbiztosításról?

 • Mi számít balesetnek?
 • Kire köthető balesetbiztosítás?
 • Van-e megkötés a biztosított foglalkozására?
 • Milyen káresetekre érvényes a balesetbiztosítás?
 • Csak Magyarországon, vagy külföldön is érvényes a balesetbiztosítás?
 • Hogyan kell felmondani a balesetbiztosítást?
 • Mikor nem fizet a biztosító?
 • Hogyan és mikor kapom meg a térített összeget?
 • Magánkórházban is felhasználhatom a biztosítást?
 • Hogyan fizethetem be a balesetbiztosítás díját?
 • Hogyan szűnhet meg a balesetbiztosítás?

Balesetbiztosítási partnereink

Genertel Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.