BALESETBIZTOSÍTÁS

- Teljesen online
- Egész világra kiterjedő védelem
- Gyors és egyszerű
- Választható csomagok

Valamennyi csomag
orvosi vizsgálat nélkül köthető!

Napi pár száz forintért
többmilliós szolgáltatás.

Balesetek bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhatnak, még akkor is, ha minden helyzetben körültekintőek vagyunk. Elég egy rossz lépés, egy óvatlan mozdulat vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség, és bekövetkezhet a baj. A tudatos elővigyázatosság a balesetbiztosításnál kezdődik: készüljön fel időben a balesetekre, védje magát és családját balesetbiztosítással! Balesetbiztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén, a saját szempontjai alapján hasonlíthatja össze partnereink különböző ajánlatait – ha a pénztárcabarát megoldásokat keresi, és kifejezetten olcsó balesetbiztosítást szeretne, szűrhet ár alapján, ha pedig arra kíváncsi, hogyan nyújthatna átfogó védelmet családja számára, hasonlítsa össze az egyes biztosítók szolgáltatásait. Az online balesetbiztosítás kötésnek köszönhetően Önnek ki sem kell mozdulnia a kiválasztott biztosítás megkötéséhez, így kényelmesen, sorban állás nélkül juthat balesetbiztosításhoz. A különböző balesetek jelentős költségekkel és jövedelemkieséssel járhatnak – védje meg időben a családi kasszát, kalkuláljon velünk egyszerűen, online!

Legfrissebb témáink

A korai sötétedés veszélyei
A korai sötétedés veszélyei

2022. október 28.

Ahogy közeledik a téli szezon, egyre inkább oda kell figyelnünk a szezonális balesetek megelőzésére. Ebben az időszakban a korai sötétedés az egyik legnagyobb kockázati tényező a hétköznapokban. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mi mindenre kell odafigyelnünk rossz látási viszonyok között, és kitérünk arra is, hogy miként kerülhetjük el a baleseteket.

Tovább

5 életmentő tanács váratlan helyzetekre
5 életmentő tanács váratlan helyzetekre

2022. szeptember 29.

Egy-egy veszélyes szituációban életmentő lehet, ha pontosan tudjuk, mit kell tennünk az adott helyzetben, így bár senki sem szívesen gondol ilyenekre, nem árt tájékozottnak lennünk. Mivel ilyenkor a pillanatnyi ijedtség és a stressz miatt nem feltétlenül tudunk megfelelően reagálni, fontos, hogy legyen a tarsolyunkban néhány hasznos praktika, amit vész esetén alkalmazhatunk. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 életmentő tippet – legyünk minden helyzetben elővigyázatosak!

Tovább

Tippek balesetmentes túrázáshoz
Tippek balesetmentes túrázáshoz

2022. szeptember 2.

Bármely évszakban is vágunk neki a természetnek, a szabadban töltött idő segít, hogy feltöltődjünk és erőt merítsünk a friss levegő és a természet egyvelegéből. Ugyanakkor, ha a túrázást választjuk kültéri mozgásformának, annak is megvannak a maga veszélyei. Cikkünkben adunk néhány tippet, amelyek segítségével biztonságosabbá tehetjük a természetben történő barangolást!

Tovább

Mit kell tudni a balesetbiztosításról?

 • Mi számít balesetnek?
 • Kire köthető balesetbiztosítás?
 • Van-e megkötés a biztosított foglalkozására?
 • Milyen káresetekre érvényes a balesetbiztosítás?
 • Csak Magyarországon, vagy külföldön is érvényes a balesetbiztosítás?
 • Hogyan kell felmondani a balesetbiztosítást?
 • Mikor nem fizet a biztosító?
 • Hogyan és mikor kapom meg a térített összeget?
 • Magánkórházban is felhasználhatom a biztosítást?
 • Hogyan fizethetem be a balesetbiztosítás díját?
 • Hogyan szűnhet meg a balesetbiztosítás?

Balesetbiztosítási partnereink

Genertel Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.