Barion Pixel

BALESETBIZTOSÍTÁS

- Teljesen online
- Egész világra kiterjedő védelem
- Gyors és egyszerű
- Választható csomagok

Valamennyi csomag
orvosi vizsgálat nélkül köthető!

Napi pár száz forintért
többmilliós szolgáltatás.

Balesetek bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhatnak, még akkor is, ha minden helyzetben körültekintőek vagyunk. Elég egy rossz lépés, egy óvatlan mozdulat vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség, és bekövetkezhet a baj. A tudatos elővigyázatosság a balesetbiztosításnál kezdődik: készüljön fel időben a balesetekre, védje magát és családját balesetbiztosítással! Balesetbiztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén, a saját szempontjai alapján hasonlíthatja össze partnereink különböző ajánlatait – ha a pénztárcabarát megoldásokat keresi, és kifejezetten olcsó balesetbiztosítást szeretne, szűrhet ár alapján, ha pedig arra kíváncsi, hogyan nyújthatna átfogó védelmet családja számára, hasonlítsa össze az egyes biztosítók szolgáltatásait. Az online balesetbiztosítás kötésnek köszönhetően Önnek ki sem kell mozdulnia a kiválasztott biztosítás megkötéséhez, így kényelmesen, sorban állás nélkül juthat balesetbiztosításhoz. A különböző balesetek jelentős költségekkel és jövedelemkieséssel járhatnak – védje meg időben a családi kasszát, kalkuláljon velünk egyszerűen, online!

Legfrissebb témáink

Hogyan kerülhetjük el a gyalogos baleseteket?

Hazánkban naponta átlagosan három gyalogost gázolnak el kijelölt átkelőhelyen – ez évente több mint 1000 esetet jelent*. A gyalogosokat azonban nemcsak a gépjárművek veszélyeztetik: csúszós járdák, lepotyogó cserepek, időjárási viszonyok, úthibák és egyszerű megbotlások is balesethez vezethetnek. Nézzük, mit tehetünk gyalogosként, hogy elkerüljük a veszélyes helyzeteket!

Háztartási balesetek: mikor kell orvoshoz fordulni?

Kisebb-nagyobb balesetek minden háztartásban előfordulhatnak – hiába teszünk meg mindent, hogy elkerüljük ezeket, elég csupán egy óvatlan mozdulat, és bekövetkezik a baj. Cikkünkben eláruljuk, hogy mikor nem érdemes házilag kúrálni az otthonunkban szerzett sérüléseket.

5 teendő baleset esetén, amit mindenkinek ismernie kell

Balesetek sajnos bárkivel, bármikor előfordulhatnak, egy sérülés kimenetele azonban nagyban múlhat azon, hogyan reagál a sérült környezete. Amellett, hogy egy ilyen váratlan helyzetben törekednünk kell arra, hogy nyugodtak maradjunk, nagyon fontos, hogy ismerjük az elsősegélynyújtás alapvető mozzanatait. Cikkünkben mutatunk néhány hasznos tippet!

Mit kell tudni a balesetbiztosításról?

 • Mi számít balesetnek?
 • Kire köthető balesetbiztosítás?
 • Van-e megkötés a biztosított foglalkozására?
 • Milyen káresetekre érvényes a balesetbiztosítás?
 • Csak Magyarországon, vagy külföldön is érvényes a balesetbiztosítás?
 • Hogyan kell felmondani a balesetbiztosítást?
 • Mikor nem fizet a biztosító?
 • Hogyan és mikor kapom meg a térített összeget?
 • Magánkórházban is felhasználhatom a biztosítást?
 • Hogyan fizethetem be a balesetbiztosítás díját?
 • Hogyan szűnhet meg a balesetbiztosítás?

Balesetbiztosítási partnereink

Genertel Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.