BALESETBIZTOSÍTÁS

- Teljesen online
- Egész világra kiterjedő védelem
- Gyors és egyszerű
- Választható csomagok

Valamennyi csomag
orvosi vizsgálat nélkül köthető!

Napi pár száz forintért
többmilliós szolgáltatás.

Balesetek bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhatnak, még akkor is, ha minden helyzetben körültekintőek vagyunk. Elég egy rossz lépés, egy óvatlan mozdulat vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség, és bekövetkezhet a baj. A tudatos elővigyázatosság a balesetbiztosításnál kezdődik: készüljön fel időben a balesetekre, védje magát és családját balesetbiztosítással! Balesetbiztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén, a saját szempontjai alapján hasonlíthatja össze partnereink különböző ajánlatait – ha a pénztárcabarát megoldásokat keresi, és kifejezetten olcsó balesetbiztosítást szeretne, szűrhet ár alapján, ha pedig arra kíváncsi, hogyan nyújthatna átfogó védelmet családja számára, hasonlítsa össze az egyes biztosítók szolgáltatásait. Az online balesetbiztosítás kötésnek köszönhetően Önnek ki sem kell mozdulnia a kiválasztott biztosítás megkötéséhez, így kényelmesen, sorban állás nélkül juthat balesetbiztosításhoz. A különböző balesetek jelentős költségekkel és jövedelemkieséssel járhatnak – védje meg időben a családi kasszát, kalkuláljon velünk egyszerűen, online!

Legfrissebb témáink

Balesetmentes nyár: 6 tipp a felhőtlen vakációért
Balesetmentes nyár: 6 tipp a felhőtlen vakációért

2022. július 7.

Ha a várva várt vakációnkról van szó, nem lehetünk elég óvatosak: a nyári balesetek amellett, hogy tönkreteszik a régóta tervezgetett utazásunkat, számos anyagi és családi nehézséget okozhatnak. Bár az ilyen esetek egy része önhibánkon kívül történik, vannak helyzetek, amelyeket egy kis odafigyeléssel elkerülhetünk – nézzünk 5 tippet, hogy mindenkinek felhőtlenül teljen a nyár!

Tovább

Tippek a biztonságos kerékpározáshoz kezdőknek és haladóknak
Tippek a biztonságos kerékpározáshoz kezdőknek és haladóknak

2022. június 10.

Az utóbbi években reneszánszát éli a kerékpározás, ami nem csoda, hiszen pozitív egészségügyi hatása mellett a környezetet is védjük, ha biciklire pattanunk. Azonban akárcsak a többi sport, a kerékpározás sem teljesen veszélytelen – cikkünkben adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy miként tehetjük biztonságosabbá a tekeréssel töltött időt.

Tovább

Hogyan tehetjük gyerekbaráttá otthonunkat?
Hogyan tehetjük gyerekbaráttá otthonunkat?

2022. május 18.

Balesetek bárhol, bármikor előfordulhatnak, akár saját otthonunkban is. Kiemelten igaz ez akkor, ha gyerekek is vannak a családban, hiszen minden szülő tudja, hogy elég egy pillanat és a kíváncsi apróságok máris bajba sodorhatják magukat. A balesetek elkerülésének legjobb módja, ha tudatosan kiiktatjuk az esetleges veszélyforrásokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos ötletet a gyerekbarát otthon kialakításához, hogy a szülők is nyugodtabban pihenhessenek, amíg gyermekeik felfedezik a világot.

Tovább

Mit kell tudni a balesetbiztosításról?

 • Mi számít balesetnek?
 • Kire köthető balesetbiztosítás?
 • Van-e megkötés a biztosított foglalkozására?
 • Milyen káresetekre érvényes a balesetbiztosítás?
 • Csak Magyarországon, vagy külföldön is érvényes a balesetbiztosítás?
 • Hogyan kell felmondani a balesetbiztosítást?
 • Mikor nem fizet a biztosító?
 • Hogyan és mikor kapom meg a térített összeget?
 • Magánkórházban is felhasználhatom a biztosítást?
 • Hogyan fizethetem be a balesetbiztosítás díját?
 • Hogyan szűnhet meg a balesetbiztosítás?

Balesetbiztosítási partnereink

Genertel Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.