Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Árgarancia

Biztosításközvetítői (alkuszi) tevékenységünk részeként garanciát vállalunk arra, hogy a Netrisk.hu által közölt díjak helyesek, azaz megegyeznek a biztosítók által meghirdetett vagy a társaságunk felé közölt tarifákból kiszámolható díjakkal.
Amennyiben a Netrisk.hu által üzemeltett portálon megkötött egyedi szerződés díja eltér a biztosító által kötvényesített végleges díjtól, társaságunk megfizeti a díjkülönbözetből adódó többletköltséget.
Természetesen nem tudunk garanciát vállalni azon esetekre, ahol a díjeltérés a felhasználó téves adatszolgáltatásából adódik.

Melyek lehetnek ezek?
  • Olyan kedvezmények bejelölése, amelyre nem jogosult a szerződő, vagy téves tarifálási paraméterek közlése (pl. helytelen irányítószám, születési dátum, jogosítvány megszerzésének dátuma, bonus-malus besorolás, rossz előzménybiztosító közlése, stb.).
  • Az árgarancia nem vonatkozik arra az esetre sem, ha a díjmódosítás oka a kártörténeti igazolás hiányából, vagy az adatszolgáltatásnál megadottól eltérő tényleges bonus-malus besorolásból adódik.
Ha a díjeltérés a biztosító helytelen díjszámításából adódik, akkor a különbözetet a biztosítótársasággal szemben kell érvényesítenie, de ügyfelünknek ebben minden segítséget megadunk.

A Netrisk.hu kényelmes, gyors és biztonságos szolgáltatást nyújt mindazon internetezők számára, akik biztosítási ügyeiket árgaranciával, online kívánják intézni.

Bízunk benne, hogy garanciavállalásunk tovább erősíti bizalmát társaságunk iránt!
Gyorslinkek
Segíthetünk?
06 (1) 413-3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Péntek 8:00 - 18:00

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.