Vakok, gyengénlátók számára

Árgarancia

Biztosításközvetítői (alkuszi) tevékenységünk részeként garanciát vállalunk arra, hogy a Netrisk.hu által közölt díjak helyesek, azaz megegyeznek a biztosítók által meghirdetett vagy a társaságunk felé közölt tarifákból kiszámolható díjakkal.
Amennyiben a Netrisk.hu portálon megkötött egyedi szerződés díja eltér a biztosító által kötvényesített végleges díjtól, társaságunk megfizeti a díjkülönbözetből adódó többletköltséget.
Természetesen nem tudunk garanciát vállalni azon esetekre, ahol a díjeltérés a felhasználó téves adatszolgáltatásából adódik.

Melyek lehetnek ezek?
  • Olyan kedvezmények bejelölése, amelyre nem jogosult a szerződő, vagy téves tarifálási paraméterek közlése (pl. helytelen irányítószám, születési dátum, jogosítvány megszerzésének dátuma, bonus-malus besorolás, rossz előzménybiztosító közlése, stb.).
  • Az árgarancia nem vonatkozik arra az esetre sem, ha a díjmódosítás oka a kártörténeti igazolás hiányából, vagy az adatszolgáltatásnál megadottól eltérő tényleges bonus-malus besorolásból adódik.
Ha a díjeltérés a biztosító helytelen díjszámításából adódik, akkor a különbözetet a biztosítótársasággal szemben kell érvényesítenie, de ügyfelünknek ebben minden segítséget megadunk.

A Netrisk.hu kényelmes, gyors és biztonságos szolgáltatást nyújt mindazon internetezők számára, akik biztosítási ügyeiket árgaranciával, online kívánják intézni.

Bízunk benne, hogy garanciavállalásunk tovább erősíti bizalmát társaságunk iránt!
Gyorslinkek
Segíthetünk?
+36 1 413 3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök - Péntek 8:00 - 16:00