Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Technikai információk és
akadálymentesítés

Az alábbiakban honlapunk használatához szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

Technikai információk

Javasolt böngészők

Más típusú (verziójú) böngészőknél előfordulhat, hogy az oldal hibásan vagy hiányosan jelenik meg.

Javasolt felbontás

1024*768 pixel

Egyéb alkalmazások

 • A PDF dokumentumok megjelenítéséhez az ingyenes Adobe Reader szoftver szükséges.
 • Word dokumentumokhoz, Excel táblázatokhoz a Microsoft Office programcsomagot ajánljuk, vagy az ingyenesen letölthető Open Office programot.

Akadálymentesítés

Az alábbiakban megismerheti azokat a funkciókat és megoldásokat, amelyek weboldalunk olvashatóságát segítik gyengénlátó ügyfeleink és látogatóink részére.

Betűméret növelése

A betűméret a következő módokon változtatható:

 • betűméret növelése: a billentyűzeten a CTRL és a + gombok egyidejű lenyomásával
 • betűméret csökkentése: a billentyűzeten a CTRL és a - gombok egyidejű lenyomásával
 • a böngésző menüjében a Nagyítás/Kicsinyítés opciókkal

Kontrasztos megjelenítés

A jobb olvashatóság érdekében választhatja a kontrasztnövelt megjelenítést is. A legelterjedtebb böngészők, a Windows, a Linux és az iPhone is képesek arra, hogy betűméretet változtasson, valamint arra is, hogy nagy kontrasztú megjelenítést adjon.

Billentyűzet-kombinációval történő váltáshoz:

 • Internet Explorer, EDGE, Mozilla böngészők
  Nyomja meg a következő billentyűzet kombinációt:
  SHIFT + balra nyíl + ALT + PrtScr
  A megjelenő párbeszéd-ablakban válassza az Igen opciót.
 • Chrome böngésző
  A High Contrast bővítmény egy gombnyomással telepíthető, majd SHIFT + F11 gombok megnyomásával kapcsolható a kontrasztos megjelenítés

Az operációs rendszer menüjéből:

 • Windows operációs rendszer esetén:
  Vezérlőpult > Kezeléstechnikai központ > Kontrasztos megjelenítés
 • OS X operációs rendszer esetén:
  Rendszerbeállítások > Kisegítő lehetőségek > Kijelző

Képernyőolvasó program letöltése

Windows operációs rendszerhez ingyenesen letöltheti az NVDA magyarul is tudó, ingyenes képernyőolvasó programját. A program egy beszédszintetizátor segítségével gyakorlatilag felolvassa az oldal tartalmát a felhasználónak, megkönnyítve gyengénlátók számára is a böngészést.

Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.