Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Rólunk

A Netrisk.hu Kft. bemutatása

A Netrisk.hu Magyarország első, online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője, a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. 1994-től nyújt hathatós segítséget ügyfeleinek a biztosítási piac minden területén.
A Netrisk.hu online biztosítási portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék.
A Netrisk.hu biztosításközvetítői tevékenysége során az ügyféltől díjat és díjelőleget csak utasbiztosítás, utasbiztosításhoz köthető kiegészítő biztosítás, útlemondási-, sztornó- és segítségnyújtási (assistance) biztosítás, illetve kockázati életbiztosítás esetén vesz át. Biztosítótól ügyfélnek járó összeget kizárólag utasbiztosításra vonatkozó díjvisszatérítés esetén és összegkorlátozás nélkül vesz át.
Az értékesítést végző összehasonlító felület (portál) működtetése, illetve az általa foglalkoztatott személyek biztosításközvetítői tevékenysége során okozott szakmai károkért a Netrisk.hu maga felel. A törvényi előírásoknak megfelelően a Netrisk.hu a biztosítási alkuszi tevékenységének felelősségbiztosítására biztosítási eseményenként 1 251 000 euró, illetve évente együttesen 1 876 000 euró összegű, az Európai Unió egész területére kiterjedő hatályú felelősségbiztosítással rendelkezik. A Netrisk.hu szakmai tevékenysége során okozott károkért a Generali Biztosító Zrt., mint az Alkusz felelősségbiztosítója áll helyt (kötvényszám: 95641101028532600).
TA Associates (75 %)
MCI Group (23,7%)
menedzsment (1,3 %)
Magyar Nemzeti Bank
Székhelye: 1054 Budapest, Szabadság tér 9.
Ügyfélszolgálat címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
Levélcím: 1534 Budapest BKKP Pf. 777.
Központi telefon: +36 (1) 428-2600
Központi fax: +36 (1) 4899-102
Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (80) 203-776
E-mail:ugyfelszolgalat@mnb.hu; Weblap:http://www.mnb.hu
Gyorslinkek
Segíthetünk?
06 (1) 413-3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Péntek 8:00 - 18:00
Terméktájékoztatók:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.