Kötelező biztosítás kalkulátor, CASCO és egyéb gépjármű biztosítás kalkulátorok

Kötelező biztosítás váltás 2019.

Válassza ezt, amennyiben jelenlegi szerződésének évfordulója 2019-ben, év közben esedékes.

Kalkulátor »

Netrisk ügyfeleknek előre kitöltött adatokkal »

KGFB kötés 2019 - gépjármű vásárlás, üzembentartó váltás, díjnemfizetés esetén

Amennyiben Ön most vásárolta gépjárművét, vagy most vált üzembentartójává, esetleg korábban is a tulajdonában volt, azonban jelenleg nem rendelkezik élő szerződéssel.

Kalkulátor »

CASCO kalkulátor

A kalkulátorban megjelenített ajánlatok köre nem teljes körű, mivel nem hasonlítjuk össze a biztosítási piacon elérhető összes casco terméket.

Kalkulátor »

Autós kiegészítő biztosítások kalkulátora

Hasznos kiegészítők már havi 153 Ft-tól!

A kalkulátor segítségével gépjárműre vonatkozó kis biztosításokat tud összehasonlítani és megkötni olyan kockázatokra, amire sem a KGFB, sem a casco biztosítás nem nyújt fedezetet. Ugyan csak ezt a kalkulátorunkat ajánljuk Önnek, amennyiben egy teljes körű casco fizetése nagy terhet róna Önre.

Próbálja ki kalkulátorunkat, 5 perc alatt értékes védelmet szerezhet gépjárművére.

A kalkulátor nem tartalmazza az összes, piacon elérhető autós kiegészítő terméket.

Kalkulátor »

Flotta ajánlatkérő

Legalább 5 gépjárműre történő flotta kötelező felelősségbiztosítási díjszámításra.

Kalkulátor »


Kötelező biztosítás online

Kötelező biztosítás online, egyszerűen? A kötelező biztosítás kalkulátor segítségével könnyedén összehasonlíthatja biztosító partnereink kgfb ajánlatait, önnek csupán néhány egyszerű adatot kell megadnia. Legyen az akár egy új kötelező gépjármű biztosítás megkötése, akár szolgáltatóváltás, a biztosítás kalkulátor végigvezeti önt a szükséges lépéseken, így percek alatt kiválaszthatja az ön számára megfelelő ajánlatot. Spóroljon időt és energiát kgfb kalkulátorunk segítségével mind vásárlás, üzembentartóváltás, mind pedig biztosítás váltás esetén, és tapasztalja meg, hogy az autó biztosítás megkötése sokkal egyszerűbb is lehet! Ne feledje, hogy a kötelező kalkulátor használata után a kiválasztott kötelező biztosítás online is megköthető a Netrisk.hu-n!