Vakok, gyengénlátók számára

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu Kft.-nél

Ha olyan álláslehetőségre bukkansz, ahol a biztosítási, banki és telekommunikációs szektorban egyszerre szerezhetsz releváns munkatapasztalatot, akkor jelentkezel?

Naná! Nem kérdés, hogy beküldesz egy CV-t!

A Netrisk.hu Kft. Magyarország piacvezető biztosítási alkusza, a Bankkalkulátor.hu és a Telenet.hu tulajdonosa.

Tevékenységünket főként online platformon végezzük, ami a világ egyik legdinamikusabban fejlődő iparága.

Tarts velünk, mi már várjuk a jelentkezésed!


SQL FEJLESZTŐ / RIPORTING SZAKÉRTŐ


FŐ FELADATOK:
 • Üzleti igények alapján MSSQL alapú szegmentációk, lekérdezések tervezése és kivitelezése
 • Meglévő adatbázis műveletek (lekérdezések, tárolt eljárások) továbbfejlesztése, optimalizálása
 • Folyamatos monitorozás, statisztikák és elemzések elkészítése
 • Eseti lekérdezések, riportok készítése
TÉGED VÁRUNK, HA:
 • Már van legalább 2-3 év adatbányász területen szerezett tapasztalatod (biztosítói / banki / telekommunikációs háttér előnyt jelent)
 • Felsőfokú szakirányú (IT vagy közgazdasági) végzettséged van
 • Önálló, precíz munkavégzés, jó problémamegoldó képesség jellemez
AMIT KÍNÁLUNK:
 • Próbaidő után távmunka lehetősége
 • Versenyképes kompenzációs csomag
 • Stabil háttér, hosszútávú munkalehetőség
 • Széleskörű szakmai fejlődés
 • Barátságos munkahelyi légkör
 • Színvonalas munkakörülmények
MUNKAIDŐ:

Teljes munkaidő, napi 8 óra

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest, XIII. kerület

Önéletrajzodat a pozíció megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk: hr@netrisk.hu

Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.