Kérdése van? Válaszolunk.

Hogyan tudok díjszámítást végezni utasbiztosításra?

2015.06.22

A díjszámítás elvégzéshez látogasson el utasbiztosítási kalkulátorunkra:

http://www.netrisk.hu/biztositas_dijszamitas/utasbiztositas/utasbiztositas.php

Ezen az oldalon meg kell adni pár utazással kapcsolatos információt, úgy mint: milyen célból és hová utazik, a közlekedési eszköszt (amivel utazik), utazás időtartama, utazásban résztvevők száma.

A megjelenő utasbiztosítási ajánlatokat különböző szempontok szerint tudja sorba rendezni a "Rendezés" gombra kattintva. A szolgáltatási színvonal kiválasztásával a megjelenő ajánlatok körét és számát tudja módosítani. Az egyes szolgáltatási színvonalhoz tartozó termékek nem csak árban, hanem szolgáltatási színvonalban is eltérnek egymástól.

A bal oldali "Szolgáltatások" menüpontban megjenlő szűrőkkel meg tudja jelölni, hogy mely szolgáltatások fontosak az Ön számára. Ezek megjelölésével a megjelenített termékek köre szűkíthető, és leginkább személyre szabható.

Az utasbiztosítási ajánlatokat megjelenítő doboz jobb szélén található "Összehasonlít" ikonra kattintva tudja elvégezni az egyes utasbiztosítások által nyújtott szolgáltatások összehasonlítását.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.