Vakok, gyengénlátók számára

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu Kft.-nél

Légy munkatársa Magyarország piacvezető online biztosítási alkusz cégének!A Netrisk.hu Kft. „Telefonos ügyfélszolgálatos és értékesítő munkatársakat” keres saját call- centerébe,
6 vagy 8 órában, XIII.- kerületi irodájába, sikeres betanulás után otthoni munkavégzés lehetőségével is!

8 órás munkaidő esetén: bruttó 255 000 Ft (215 ezer fixalapbér + 40 000 minőség díj) + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria

6 órás munkaidő esetén: bruttó 205 000 Ft fix alapbér + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria

Átlagosan megkereshető jutalék mindkét időbeosztásban bruttó 150-200 ezer forint, de nincs felső határa.
Mi több, szabadságod idejére munkabér kiegészítést adunk, hogy akkor is legyen jutalékod, amikor jól megérdemelt pihenésedet töltöd! :)

Napjaid ezzel telnek majd nálunk:

Munkaidődben ügyfeleinket és az új érdeklődőket segíted a számukra legmegfelelőbb biztosítás megkötésében és az ügyintézésben. Célunk, hogy ügyfeleink profi ügyfélkiszolgálásban részesüljenek, ezért:

  • Az új érdeklődők igényeit meghallgatva, először díjszámítást fogsz készíteni online kalkulátorunkkal, ami alapján összehasonlíthatóvá válnak partner biztosítóink ajánlatai. Szakértő kollégaként pedig a felmerülő kérdéseket megválaszolva az ajánlat elkészítésében és a biztosítás megkötésében is teljes körű segítséget nyújthatsz.
  • Meglévő ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban leszel, azért, hogy tudják, bizalommal fordulhatnak hozzád, ha az ügyintézéskor szükségük van segítségre vagy egy új biztosításra.

Ez vár rád, ha csapatunk tagja leszel:

A Netrisk.hu-nál munkatársakat keresünk és nem munkavállalókat, és szeretnénk, ha minél tovább számíthatnánk rád, mint elégedett és motivált munkaerőre!

  • Pályafutásod nálunk szakmai képzéssel, oktatással kezdődik, ahol megismertetünk a termék és folyamat információkkal és a különböző ügyfélkezelési technikákkal.
  • Tudjuk, hogy a munkán kívül is van életed, ebből adódóan figyelünk a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére. Biztosítjuk számodra, hogy a 6 vagy 8 órás munkarendedet a lehetőségekhez képest rugalmasan alakítsd ki, sőt, fél év után akár Home Office-ban is dolgozhatsz. Eredményes munkával nálunk az sem lehetetlen, hogy akár kötetlen munkaidőd legyen!
  • Szerintünk a jó munkához szükség van vidámságra és a barátságokra is, ezért csapatunk rendszeresen szervez munka utáni közös programokat. Szeretünk jókat enni, inni, szórakozni. Nem véletlen, hogy a CC-ben dolgozó kollégák 30%-a már több mint 5 éve tartozik a csapathoz.
  • Fix fizetésed egy 6 órás munkaidő esetén, bruttó 150 000 Ft, 8 órás munkaidő esetén 240 000 Ft lesz, amit már az oktatás idejére is megfizetünk neked. A fix alapbéredet a teljesítményeddel arányos jutalékkal egészítheted ki. Ez átlag br. 150-200.000 Ft körül mozog, felső határa nincsen. Mindehhez a próbaidőd lejárata után, ami 3 hónap, még cafeteriát is választhatsz magadnak kiegészítésként.

Veled szeretnénk dolgozni, ha:

  • Mivel a biztosításközvetítés egy felelősségteljes szakma, amit törvény is szabályoz, szükséges, hogy rendelkezz diplomával vagy MNB vizsgával. ( A MNB vizsga megszerzésében tudunk neked segíteni, de diplomát nem tudunk neked intézni :) )
  • Ideális, ha van már ebben a munkakörben szerzett tapasztalatod, de ha nincs, akár meg is tudjuk tanítani számodra a szükséges szakmai ismereteket.
  • Mivel emberekkel fogsz azonban ebben a munkakörben foglalkozni, úgy látjuk, akkor tudsz majd eredményesen dolgozni és sikerélményekre szert tenni, ha alapvetően kiegyensúlyozott, motivált, nyitott és kitartó személyiség vagy, valamint nem esik nehezedre a szép és udvarias kommunikáció.

Szívesen megismerkednénk veled!


Ha úgy érzed, hogy érdekel az általunk felvázolt munkakör év és jövőkép, akkor első körben küldj nekünk egy fényképes önéletrajzot a cc@netrisk.hu címre, hogy lássuk, tudunk e személyesen is találkozni!

Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.