Vakok, gyengénlátók számára

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu Zrt.-nél

Légy munkatársa Magyarország piacvezető online biztosítási alkusz cégének!

A Netrisk.hu Zrt. „Telefonos ügyfélkapcsolati munkatársakat” keres saját call- centerébe,
6 vagy 8 órában, XIII.- kerületi irodájába, otthoni munkavégzés lehetőségével is!

8 órás munkaidő esetén: bruttó 222 000 Ft alapbér + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria

6 órás munkaidő esetén: bruttó 167 000 Ft alapbér + teljesítmény arányos jutalék + próbaidő után cafeteria

Napjaid ezzel telnek majd nálunk:

Munkaidődben ügyfeleinket és az új érdeklődőket segíted a számukra legmegfelelőbb biztosítás megkötésében és az ügyintézésben. Célunk, hogy ügyfeleink profi ügyfélkiszolgálásban részesüljenek, ezért:

  • Az új érdeklődők igényeit meghallgatva, először díjszámítást fogsz készíteni online kalkulátorunkkal, ami alapján összehasonlíthatóvá válnak partner biztosítóink ajánlatai. Szakértő kollégaként pedig a felmerülő kérdéseket megválaszolva az ajánlat elkészítésében és a biztosítás megkötésében is teljes körű segítséget nyújthatsz.
  • Meglévő ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban leszel, azért, hogy tudják, bizalommal fordulhatnak hozzád, ha az ügyintézéskor szükségük van segítségre vagy egy új biztosításra.

Ez vár rád, ha csapatunk tagja leszel:
A Netrisk.hu-nál munkatársakat keresünk és nem munkavállalókat, és szeretnénk, ha minél tovább számíthatnánk rád, mint elégedett és motivált munkaerőre!

  • Pályafutásod nálunk egy 3 hónapos szakmai programmal kezdődik, ahol megismertetünk a szakmai információkkal és a különböző ügyfélkezelési technikákkal.
  • Tudjuk, hogy a munkán kívül is van életed, ebből adódóan figyelünk a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére. Biztosítjuk számodra, hogy a 6 vagy 8 órás munkarendedet a lehetőségekhez képest rugalmasan alakítsd ki, sőt, fél év után akár Home Office-ban is dolgozhatsz. Eredményes munkával nálunk az sem lehetetlen, hogy akár kötetlen munkaidőd legyen!
  • Szerintünk a jó munkához szükség van vidámságra és a barátságokra is, ezért csapatunk rendszeresen szervez munka utáni közös programokat. Szeretünk jókat enni, inni, szórakozni. Nem véletlen, hogy a CC-ben dolgozó kollégák 30%-a már több mint 5 éve tartozik a csapathoz.
  • Fix fizetésed egy 6 órás munkaidő esetén, bruttó 167 000 Ft, 8 órás munkaidő esetén 222 000 Ft lesz. A fix alapbéredet a teljesítményeddel arányos jutalékkal egészítheted ki. Ez átlag br. 80-140.000 Ft körül mozog. Mindehhez a próbaidőd lejárata után, ami 3 hónap, még cafeteriát is választhatsz magadnak kiegészítésként.

Veled szeretnénk dolgozni, ha:

  • Mivel a biztosításközvetítés egy felelősségteljes szakma, amit törvény is szabályoz, szükséges, hogy rendelkezz diplomával vagy MBN vizsgával. ( A MNB vizsga megszerzésében tudunk neked segíteni, de diplomát nem tudunk neked intézni :) )
  • Ideális, ha van már ebben a munkakörben szerzett tapasztalatod, de ha nincs, akár meg is tudjuk tanítani számodra a szükséges szakmai ismereteket.
  • Mivel emberekkel fogsz azonban ebben a munkakörben foglalkozni, úgy látjuk, akkor tudsz majd eredményesen dolgozni és sikerélményekre szert tenni, ha alapvetően kiegyensúlyozott, motivált, nyitott és kitartó személyiség vagy, valamint nem esik nehezedre a szép és udvarias kommunikáció.
Szívesen megismerkednénk veled!

Ha úgy érzed, hogy érdekel az általunk felvázolt munkakör év és jövőkép, akkor első körben küldj nekünk egy fényképes önéletrajzot a cc@netrisk.hu címre, hogy lássuk, tudunk e személyesen is találkozni!

Gyorslinkek