Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már regisztrált ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5560 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Bite Ildikó | 
2020-07-17 10:20:41
Szép napot!

Kérdésem az lenne, hogy a felhasználói adatokban a névváltozást hogyan lehet rögzíteni? Válaszukat előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Bató Péter | 
2019-06-22 14:51:20
Szép napot! Az Okmányirodába elfogadják ha a kinyomtatott KGFB rendelés visszaigazolást viszem?
válasz megtekintése
  Feladó: Gergely | 
2018-12-23 15:18:51
Üdvözletem!
Vásároltam egy autót 12.20-án, van adásvételim, valamint megkötöttem rá aznap este a kötelező biztosítást is online. Megkaptam a visszaigazoló emaileket is, de értelemszerűen még nincsen átírva az autó. Azonban a mai nap 12.23.-án baleset történt, a szembejövő autó befordult elém és nem bírtam megállni, összetört mindkét autó.
Ilyenkor ugyanúgy kell eljárni a bejelentéssel mintha már nevemen volna az autó?
válasz megtekintése
  Feladó: Szászné Gabriella | 
2018-07-26 07:42:44
Hogyan célszerű megkötni a biztosítást, ha repülővel utazunk pl. Olaszországba, és ott bérelt autóval közlekedünk? Szeretném, hogy az itthon megkötött biztosítás az autóban utazó személy/ek biztonságára is kiterjedjen.
Másik kérdésem: Ha az útitársak közül valaki nem köt vagy máshol köt biztosítást, akkor az autóban utazó személyek számát hogyan jelöljem be, hogy jó legyen?
Köszönöm válaszukat!
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó Attila | 
2018-07-16 16:54:15
Üdvözlöm!
3 napja vásároltam használt autót kereskedésben,ahol elintézték az átírást és kgfb kötést is. A kgfb csekkes fizetési módra kötötték meg,az lenne a kérdésem, mikor várható a csekk küldése postai úton, és amíg ez nincs befizetve használhatom-e az autót?
válasz megtekintése
  Feladó: Sőregi József | 
2018-07-08 18:32:49
udv azt szeretnem kerdezni hogy kb 8 honapja ideiglenesen van kivonva az autom most visza szeretnem helyezni hogyan kosek uj biztositast meik opciot valaszam ..koszonom elore is
válasz megtekintése
  Feladó: Széles Gabriella | 
2018-05-22 19:46:31
Tisztelt Netrisk!
Érdeklődni szeretnék hogy ha a jelenleg tulajdonomban lévő személygépjárművet eladom x napon és 2 nap múlva veszek egy másik használt gépjárművet, akkor a kötelező biztosítást annál a biztosítónál kell folytatni mint a 2 napja eladott volt vagy új az szerződést ott kötöm ahol akarom.
Üdvözlettel: Sz. Gabriella
válasz megtekintése
  Feladó: Hődör Ferenc | 
2018-05-03 10:48:17
Tisztelettel érdeklődök, hogyan tudom megváltoztatni az email címem. Köszönöm
válasz megtekintése
  Feladó: Barbara Zimonyi | 
2017-12-19 01:50:06
Ha kulfoldre szeretném vinni az autot és ott forgalomba helyezni,mi a teendő a kötelező
biztosítással.Mikor,es hogyan tudom felmondani?

Üdvözlettel :Gabriella
válasz megtekintése
  Feladó: Srankó Géza | 
2017-11-29 15:18:32
Üdvözlöm!
2017,12,30.-án ideiglenesen kivonatom a forgalomból a személygépkocsim. Azt szeretném tudni a kötelező biztosításom felmondhatom és mikor. Vagy ha kivonattam a forgalomból a kocsit akkor kell intézni a biztosítónál a felmondást vagy szüneteltetni kell a szerződést.
Köszönettel:
Srankó Géza
válasz megtekintése
  Feladó: Karkuska Szilvia | 
2017-11-28 12:23:25
GY.I.K. kérdés:
Tisztelt Netrisk!
Eladtam az autómat, az a kérdésem, hogy hogyan mondhatom fel a korábban megkötött kötelező biztosítást?
Köszönöm.
Válasz üzenet:
(2017-11-30 10:01:17)
Tisztelt Karkuska Szilvia!

Amennyiben Társaságunkon keresztül kötött biztosítást a gépjárműre, legyen szíves Személyes menüjéből online faxon vagy a 06 1 413 3490-es faxszámra elküldeni az adásvételi szerződés másolatát.
Ha nem Társaságunkon keresztül kötötte, úgy szíveskedjen biztosítójának elküldeni a dokumentumot és az adásvétel keltével törölni fogják kötelező biztosítását érdekmúlás okán. Amennyiben az eladás napjáig díjrendezett szerződéssel rendelkezett.

Üdvözlettel: Netrisk.hu Zrt.
  Feladó: Lavati Melinda | 
2017-07-17 17:50:25
Tisztelt netrisk.hu!

Éltem az évfordulós kötelező váltás lehetőségével.
Kérdezem az előző biztosító felé hogy tudom felmondani a szerződésem.
Van valami űrlap vagy valami.?
Köszönettel Lavati Melinda
válasz megtekintése
  Feladó: Lovas Balázs | 
2017-07-17 14:03:58
Tisztelt Netrisk!

Olyan kérdésem lenne, hogy gépjárművet szeretnék átíratni, de szükséges hozzá az új kötelező biztosítás megkötése, amihez szükséges a forgalmi engedély száma, és az lenne a kérdésem, hogy megköthetem a biztosítást a régi forgalmi engedély számával is? Hogy ha meg megkaptam az új forgalmit, akkor módosíthatom a számot? Vagy mi a teendőm? Köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Rozs Imre | 
2017-07-09 18:30:58
Tisztelt Netrisk!

Megkötöttem az ajánlat alapján a kötelezőt.
Vissza küldtem az alkuszi megbízást és meghatalmazást, ezután maguk vissza küldtek egy email-t hogy azt elfogadtuk.
Kérdésem a következő szeretném átíratni az autót a saját nevemre. Ezt meg tudom csinálni az alkuszi megbízással? Ha nem akkor szeretném ha elmondanák hogyan tudnám átíratni.
Köszönöm előre is.
válasz megtekintése
  Feladó: Kovács-Hajós Zília | 
2017-07-04 14:33:01
Tisztelt Netrisk!

Érdeklődnék, hogy hogyan tudom megváltoztatni a vezetéknevemet a személyes profilomban? /Névváltozás miatt, immár az összes okmányomban az új szerepel/
Köszönettel
válasz megtekintése
1  2  3  4  5  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási terméket.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk Magyarország Kft. üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.