Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5561 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Hofferné Rózsavölgyi Krisztina | 
2013-11-28 21:39:11
Ha a biztositó mondta fel kötelező biztosítításomat akkor én gond nélkül szerődhetek egy másik céggel,nem kell nekem is felmondani írásban?
válasz megtekintése
  Feladó: Mészárosné L.Zsuzsanna | 
2013-11-20 20:33:57
Tisztelt Netrisk!
Korábban, az Önök közreműködésével megkötött kgf.biztosításomat szeretném megváltoztatni, vagyis új biztosítót kívánok választani 2014.01.01-től.
A régi biztosítónál a szerződésem felmondását Önök kezdeményezik, vagy nekem kell intéznem?
Ha újabb gépjárművet kívánok az Önök megbízásával biztosítani, abban az esetben mi a teendőm a régi szerződéssel, tehát kinek kell felmondani?
Köszönöm válaszukat!
válasz megtekintése
  Feladó: Antal Károly | 
2013-11-12 04:26:43
Jelenlegi biztosítómnál szeretnék maradni, mi a teendő?
válasz megtekintése
  Feladó: Racsek Károlyné | 
2013-11-09 08:59:20
Kedves Netrisk!

Megváltozott a személyi igazolvány számom, de a személyes adatokban nem tudom átírni. Mi a teendőm?
válasz megtekintése
  Feladó: Varga Ramóna | 
2013-11-08 11:45:38
Tisztelt Netrisk!
A kötelező biztosításomat online is fel tudom mondani vagy csak postai úton levélben?
Köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Szurovecz Tibor | 
2013-11-07 19:57:05
Tisztelt Netrisk Ügyfélszolgálat!

2014. 03. 24-én lesz a KGFB évfordulóm. Mikor érdemes elvégeznem a kalkulációt és váltanom? Még mindig érvényes, hogy november tájékán jobb díjak vannak mint később?
Továbbá az a kérdésem, hogy a jelenlegi biztosítóm (Uniqa) mikor kell, hogy küldje a következő évre szóló ajánlatát? Egyáltalán ki kell küldeniük vagy csak ha akarják?

Köszönöm a válaszokat.

Üdvözlettel:

Szurovecz Tibor
válasz megtekintése
  Feladó: Imre Istvánné | 
2013-11-06 11:04:07
Tisztelt Címzett!
Szeretném módosítani az adataimban a szem.ig.számomat,mert megváltozott.
Kérem,segítsenek,hol tehetem meg ezt.
Előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Széles Gábor | 
2013-11-03 19:25:13
Mi értelme van bármiféle regisztrációnak (azon kívül, hogy Önök egy csomó ajánlattal tudnak engem bombázni), ha minden egyes adatot minden egyes évben újból és újból be kell vinni?
válasz megtekintése
  Feladó: Dobó Rudolf | 
2013-09-01 00:13:53
Tisztelt Netriszk!
Megkötöttem már az új szerződést, viszont a régit már nem tutam lemondani. Arra hivatkoznak, hogy már kifutottam az időböl. Pedig van még 20 napom. Mi ilyenkor a teendő?
Válaszukat köszönöm.
Rudolf
válasz megtekintése
  Feladó: Kovács György | 
2013-08-27 09:12:15
Üdvözlöm!
Az Önök közvetítésével kötöttem KGFB.-t. A gépjárművet eladtam. Hogyan tudom felmondani a biztosítást, visszakérni a fennmaradó időre eső díjat, és hozzájutni a Bónus-malus igazolásomhoz?
Köszönöm válaszát előre is.
válasz megtekintése
  Feladó: csendes tamás | 
2013-08-17 17:22:35
Tisztelt Netrisk!
Feleségem örökölt egy autót de már egy éve csak ideiglenes hagyatéki
végzéssel rendelkezünk.A közjegyző szerint a hagyatékot birtokba vehetjük birtokosként használhatjuk,de el nem idegeníthetjük és nem terhelhetjük meg.Van-e rá lehetőség, hogy az autóra kötelező biztosítást kössünk és használhassuk a végleges hagyatéki végzés
megszületéséig?
válasz megtekintése
  Feladó: Härtner Michael | 
2013-07-10 16:05:01
Tiesztelt nertisk a német telefonszámon senki nem hivott,mert ha hivás van,s nem vettük fel,azt jelzi a telefonom,s eddig nincs rajta jelzés.A helyes telefon:0049 561 9207826.mivel a magyar fiktiv.mint irtam nem fogadta el a németet.
Még egy kérdésem lenne,mégpedig,ha én most a német bankszámunkat nem tudom beirni,mert a computer nem fogadja el,van-e rá lehetöségem,hogy ha a fizetési modot ez miatt csekkre változtatom,azt a végleges szerzödéskötés elött ha már Magyarországon számlaszámunk lesz,hogy akkor a csoportos beszedésre megváltoztathatom? mert a csekkel valo fizetés sokkal drágább,viszont most még nem tudok magyar számlaszámot beirni.mert ennél akadok el,ha ez viszont változtathato,akkor a forgalmi engedély és a rendszámmal együtt a számlaszámot is megküldhetem postán önöknek,s akkor a kedvezményesebb éves dijat kapnám meg.ezt fontos tudnom,s azt is,hogy a kármentes éveket mikor veszik majd figyelembe,mivel az ajánlat most csak a bonus nélküli ajánlat.mikor lesz ez változtatva?üdv.Härtner
válasz megtekintése
  Feladó: Harnos László | 
2013-07-09 09:19:50
Tisztelt Cím!
A jelenlegi kötelező besorolásom B10. Szeretnék egy új autót vásárolni, de szeretném megtartani a régit is.
Mindkettő lehet B10-s besorolású, vagy csak az egyik?
Köszönöm válaszukat.
válasz megtekintése
  Feladó: Benjamin Catherine | 
2013-07-08 15:01:48
Tisztelt Netrisk.hu!

Kérdésem az lenne, hogy el fogok adni az autóm a hónap végen, mit kell csinalni a szerződéssel.
ÜDv
Benjamin
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó Csaba | 
2013-07-08 11:49:35
Jó napot kívánok!
A személyautómat tegnap eladtam, de még nem vettem másikat.Az ügyintézés során melyik menüpontokat kell megnyomnom, ha szeretném átvinni a bónuszaimat a leendő személyautómra, és meddig kell másikat vennem, hogy a bónuszaim ne vesszenek el?
A biztosításomat Önöknél kötöttem, és a következőt is itt szeretném.
Tisztelettel:Szabó Csaba
válasz megtekintése
előző ...  3  4  5  6  7  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.