Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

Személyes ügyfélszolgálatunk a járványügyi veszélyhelyzet elmúltával július 1-től újra elérhető! Továbbra is lehetőség van a teljeskörű telefonos ügyintézésre is. Forduljon hozzánk bizalommal a +36 303440100 vagy a +36 14133480-as telefonszámon, vagy jöjjön hozzánk személyesen!

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5561 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Gulicska Mihály | 
2014-11-17 18:44:09
Regisztrált ügyfél vagyok, de elfelejtettem a belépési azonosítómat és a jelszavamat is.
Próbáltam a jelszót újra kérni, de sikertelen küldést ír. Kérem segítsenek, hogy a kötelező váltást önöknél tudjam végrehajtani.

Köszönettel: Gulicska Mihály
válasz megtekintése
  Feladó: Péter | 
2014-09-09 15:10:20
Tisztelt Netrisk!

Mostanában kötöttem kötelező biztosítást az 50ccm robogómra. 1 hétre rá vettem másikat. A szerződés adatait kell módosítani, vagy bontsam fel a szerződést és kössek újat a mostani robogómra? Kocsinál egyértelmű lenne a szerződés felbontása, csak így rendszám nélküli robogónál nem tudom.

Üdv Péter
válasz megtekintése
  Feladó: Hámori György | 
2014-07-02 16:31:48
Személyicsere történt, hogyan tudom módosítani ezt az adatomat?
válasz megtekintése
  Feladó: Pónus Csaba | 
2014-07-01 12:36:20
Tisztelt ügyintéző!
Érdeklődni szeretnék,hogy balesetet szenvedtem az autómmal,és valószinüleg gazdasági totálkárt fognak megállípatni.
Azt szeretném megkérdezni,hogy a ha eladtam a roncsot akkor csak elég a személyes menüpontomon keresztül,az eladtam a gépjárművet menüponton át bejelenteni és önök megszüntetik nekem a szerződésemet?
Válaszát előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Juhasz robert | 
2014-06-11 09:50:16
Udvozlet. Tobb szemelygepkocsira van kotelezo felelossegbiztositasom valaszthatok e melyikre vihetem at a bonuszt?
válasz megtekintése
  Feladó: Nagy Csaba | 
2014-05-15 16:42:36
Cégem megrendelt egy új gépjárművet amely érkezése hamarosan várható.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor tudom megkötni a kötelező felelősség biztosítást? A motorszámot és az alvázszámot már megkaptam .
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Nagy Csaba
válasz megtekintése
  Feladó: Kossa SZabolcs | 
2014-03-31 20:37:35
Forgalomból ideiglenesen ki van vonva a gépjármű. Útvonalengedélyt igénylek, ehhez szükség van határozott idejű KGFB-ra. Ilyennel foglalkoznak? A főoldalon nem találtam erre vonatkozólag információt.
Köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Pósán-Hancsicsák Anita | 
2014-03-12 21:08:45
1988-ban gyártott Susuki motorkerékpárra szeretnék biztosítást kötni,de az alvázszám csak 11karakter és 17karaktert kér. Kérdésem ilyenkor mi a teendő? Tisztelettel
válasz megtekintése
  Feladó: Horváth László Csaba | 
2014-03-10 21:34:55
Üdvözlöm!
A kérdésema következő: Az eladott autóm adás-vételi szerződését emailben vagy postai úton kell Önöknek megküldeni, hogy felmondják a biztosítómnál a szerződést?
Köszönöm
válasz megtekintése
  Feladó: Varga István | 
2014-03-04 20:41:53
Arról szeretnék tájékoztatást kapni, hogy ha hétvégén vásárolok használt gépjárművet magánszemélytől, akkor hogyan tudok kötelezőt kötni nyitvatartási időn kívül? A gépjárművet vásárlás után az adásvételi szerződéssel biztosítás nélkül haza lehet vinni? Gondolom az előző tulajdonos nem örülne, ha a nevén még élő biztosítás alatt bekövetkezett esetleges károkozáskor az ő bonusz fokozata romlana le.
Válaszukat előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Sürgös | 
2014-03-03 18:26:35
Ha 2014.03.06. jár le a kgfb-m akkor még előtte pár nappal is válthatok az Önök oldalán biztosítót?
válasz megtekintése
  Feladó: Megyeri Balázs | 
2014-01-29 11:22:15
Tisztelt Netrisk!

Változott az állandó lakcímem, szeretném megváltoztatni, mi a módja?

Köszönöm: Megyeri Balázs
válasz megtekintése
  Feladó: Érdeklődő | 
2014-01-23 11:51:11
Tisztelt Netrisk!

Külföldről hoztam be gépjárművet,melyet forgalomba szeretnék helyezni. Hogyan tudok biztosítást kötni rá Önökön keresztül,ha nincs még az autónak magyar rendszáma? Az előző,már eladott autómról hogyan tudom a bónuszt átvinni erre a gépjárműre?

Köszönettel:
Érdeklődő
válasz megtekintése
  Feladó: Melicher József | 
2014-01-11 08:34:31
Tisztelt Netrisk!
2014.01.01.azÖnök közreműködésével kötelező biztosítást váltottam.
Az autóm műszaki vizsgájánál hogy tudom igazolni kötelező biztosításom meglétét,ha a befizetés on line átutalással történt?
válasz megtekintése
  Feladó: Égő Katalin | 
2014-01-02 11:27:40
Tisztelt biztosító!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha szüneteltem gépjármű felelősségbiztosításomat (motorkerékpár ideiglenes forgalomból kivonása max. 6 hónap), akkor az befolyásolja-e bónusz besorolásomat? Köszönettel: Égő Katalin
válasz megtekintése
előző ...  2  3  4  5  6  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.