Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5557 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Széles Gabriella | 
2018-05-22 19:46:31
Tisztelt Netrisk!
Érdeklődni szeretnék hogy ha a jelenleg tulajdonomban lévő személygépjárművet eladom x napon és 2 nap múlva veszek egy másik használt gépjárművet, akkor a kötelező biztosítást annál a biztosítónál kell folytatni mint a 2 napja eladott volt vagy új az szerződést ott kötöm ahol akarom.
Üdvözlettel: Sz. Gabriella
válasz megtekintése
  Feladó: Hődör Ferenc | 
2018-05-03 10:48:17
Tisztelettel érdeklődök, hogyan tudom megváltoztatni az email címem. Köszönöm
válasz megtekintése
  Feladó: Barbara Zimonyi | 
2017-12-19 01:50:06
Ha kulfoldre szeretném vinni az autot és ott forgalomba helyezni,mi a teendő a kötelező
biztosítással.Mikor,es hogyan tudom felmondani?

Üdvözlettel :Gabriella
válasz megtekintése
  Feladó: Srankó Géza | 
2017-11-29 15:18:32
Üdvözlöm!
2017,12,30.-án ideiglenesen kivonatom a forgalomból a személygépkocsim. Azt szeretném tudni a kötelező biztosításom felmondhatom és mikor. Vagy ha kivonattam a forgalomból a kocsit akkor kell intézni a biztosítónál a felmondást vagy szüneteltetni kell a szerződést.
Köszönettel:
Srankó Géza
válasz megtekintése
  Feladó: Karkuska Szilvia | 
2017-11-28 12:23:25
Tisztelt Netrisk!
Eladtam az autómat, az a kérdésem, hogy hogyan mondhatom fel a korábban megkötött kötelező biztosítást?
Köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Lavati Melinda | 
2017-07-17 17:50:25
Tisztelt netrisk.hu!

Éltem az évfordulós kötelező váltás lehetőségével.
Kérdezem az előző biztosító felé hogy tudom felmondani a szerződésem.
Van valami űrlap vagy valami.?
Köszönettel Lavati Melinda
válasz megtekintése
  Feladó: Lovas Balázs | 
2017-07-17 14:03:58
Tisztelt Netrisk!

Olyan kérdésem lenne, hogy gépjárművet szeretnék átíratni, de szükséges hozzá az új kötelező biztosítás megkötése, amihez szükséges a forgalmi engedély száma, és az lenne a kérdésem, hogy megköthetem a biztosítást a régi forgalmi engedély számával is? Hogy ha meg megkaptam az új forgalmit, akkor módosíthatom a számot? Vagy mi a teendőm? Köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Rozs Imre | 
2017-07-09 18:30:58
Tisztelt Netrisk!

Megkötöttem az ajánlat alapján a kötelezőt.
Vissza küldtem az alkuszi megbízást és meghatalmazást, ezután maguk vissza küldtek egy email-t hogy azt elfogadtuk.
Kérdésem a következő szeretném átíratni az autót a saját nevemre. Ezt meg tudom csinálni az alkuszi megbízással? Ha nem akkor szeretném ha elmondanák hogyan tudnám átíratni.
Köszönöm előre is.
válasz megtekintése
  Feladó: Kovács-Hajós Zília | 
2017-07-04 14:33:01
Tisztelt Netrisk!

Érdeklődnék, hogy hogyan tudom megváltoztatni a vezetéknevemet a személyes profilomban? /Névváltozás miatt, immár az összes okmányomban az új szerepel/
Köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Farkas Éva | 
2017-06-30 10:42:50
Elküldtem Önöknek az alkuszi megbízást. A kötelező biztosítás kitöltésénél bejelöltem, hogy köztiszviselő vagyok. A munkáltatóti igazolást nem szeretném kikérni. Hogy tekinthetünk el ettől a bejelöléstől? Kapom a felhívást a hiányzó dokumentum beküldésére. A hiányzó dokumentum miatt nem továbbítják a biztosító felé a megrendelésemet?
válasz megtekintése
  Feladó: Dabasi Gerg | 
2017-05-22 19:11:17
Vásárolok magamnak egy második autót, de az első autómat amin B4-es a bonusz eladom 2 héten belül akkor az újonnan vásárolt A0-ás biztosított autóra átlehet vinni egyből a búnuszt, vagy várni kell egy évet az átkötéshez? Köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Pataki Konrád | 
2017-04-18 09:14:10
Tisztelt NETRISK!
Érdeklődni szeretnék, hogy a gépjárművem KGFB 2017-es szerződése díjrendezve van-e?Ha igen, akkor szeretnék biztosítási zöldkártyát kérni hozzá, amit műszaki vizsgán és a rendőri ellenőrzéskor is elszoktak fogadni.Adataim: Ügyfél azonosító:1294291, Biztosítóm: UNION Biztosító, Azonosító: K015010001161107309301. Név: Pataki Konrád, frsz.: ITJ-227.Megváltozott a levelezési címem, amit a személyes menü pontban rögzítettem, ide kérném a levelet, nyomtatási lehetőségem sajnos nincsen.Előre is köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Csák László | 
2017-04-12 18:29:21
Tisztelt Ügyintéző!
Segítségét kérem a következő dolog miatt: tavaly decemberben eladtam az autómat, de előtte novemberben üzembentartói szerződéssel vettem egy másikat, amire új biztosítást kellett kötni. Az eladott autó B8-ban volt, a vásároltnál B/M 0 lett a besorolás. Van-e valamilyen lehetőség a régi bónusz érvényesítésére? Köszönettel: Csák László
válasz megtekintése
  Feladó: Izabella | 
2017-04-08 11:32:50
Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy a Bonus-Malus igazolás motorkerékpár eladás esetén érvényesíthető-e személygépkocsira?
válasz megtekintése
  Feladó: csiszer lajos | 
2017-04-06 19:14:13
Üdvözlöm, a kinyomtatott és aláírt megbízást beszkeneltem és küldeném vissza Önöknek. Nem lehet belépni az online fax üzemmódba, hogyan küldhetném el?
válasz megtekintése
1  2  3  4  5  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.