Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5560 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Gyuris Pál | 
2012-01-13 08:49:59
Üdv!

Eladtam a kocsimat,hogyan tudom törölni a regisztrációmat a netriskről?
válasz megtekintése
  Feladó: Bálint Richárd | 
2012-01-13 08:00:52
Tisztelt Netrisk !
2012.01.11. - én kötöttem önökkel biztosítást segédmotorra . Bekültem a szerződést és az adásvételi szerződést is és még nem kaptam meg a számlaszámot ahova utalni kell a pénzt se a biztosítást! Mi a teendőm ??
A választ előre is köszönöm !!
válasz megtekintése
  Feladó: Bagi László | 
2012-01-12 22:16:30
Tisztelt Netrisk.hu!
Rendszámom: GUW-221
Bagi László
válasz megtekintése
  Feladó: Kosznovszky Viktor | 
2012-01-12 22:10:17
Tisztelt NetriskT
Törölni szeretném a tegnap önöknél kötött segédmotoros biztosításom,adat csere végett. El lett írva az egyik adata a járműnek. Hogyan lehetséges ez?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel!
válasz megtekintése
  Feladó: Víglásiné Bozó Csilla | 
2012-01-12 18:08:35
Tisztelt Netrisk!Gépjármű felelősség biztosításkor nem küldtem el önöknek a gyermekem TAJ kártyájának(azt hiszem azt kell elküldeni)a fénymásolatát.Ugy tudom gyermekre is van kedvezmény a biztosítási díj számításnál.Ha igen,hová küldjem vagy fax-oljam el?Köszönettel:Víglásiné
válasz megtekintése
  Feladó: Módis Annamária | 
2012-01-12 16:08:57
Tisztelt Netrisk!
Elfelejtettem a jelszavamat és már 2-szer is üres e-mail kaptam önőktől az elfelejtett jelszó kitöltése után.Segitsen nekem valaki.
Köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Bagi László | 
2012-01-12 04:43:43
Tisztelt Netrisk.hu!
Bisztosítót váltottam Önöknél, de nem kaptam még csekket.
Mi a teendőm?
Köszönöm Bagi László
válasz megtekintése
  Feladó: Brunner Tamás | 
2012-01-11 18:34:25
Tisztelt Netrisk!

Önök által biztosítót váltottam 01.11-i dátummal. A szükséges adatokat az e-bankban megadtam, de a mai napig nem történt meg a levonás. Ebben az esetben utaljam át én az összeget vagy várjam a levonást, illetve mennyit utaljak, csak a kötelezőt vagy a baleseti adóval megnövelt összeget?

Válaszát előre is köszönöm!

Tamás
válasz megtekintése
  Feladó: Kígyós Balázs | 
2012-01-11 17:38:23
Tisztelet netrisk.hu!
December 8-án vásároltam az autóm akkor már meg is kötöttem a netrisken keresztül a biztosítást rá de csak a régi forgalmi engedély adatait tudtam megadni azóta természetesen már elküldtem az új forgalmi engedély és az adásvételi szerződés másolatát Önöknek. Az új adatok szerint Önök automatikusan javítják a szerződést vagy kell tennem valamit ez ügyben?
válasz megtekintése
  Feladó: Gehlné Benedek Ágnes | 
2012-01-11 17:24:11
Nem kaptam még csekket. Kérem szépen küldeni. Üdvözlettel: Gehlné Benedek Ágnes
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó-Kelemen Ildikó | 
2012-01-11 13:47:25
Tisztelt Netrisk!
Az Önök közreműködésével váltottam biztosítót, tavaly novemberben. Önök visszaigazolták az új biztosítás létrejöttét, de az új biztosítótól a mai napig semmilyen okmány, igazolás, stb nem érkezett. Mi a teendőm ilyenkor? Valóban van érvényes biztosításom?

Üdvözlettel:
Szabó-Kelemen Ildikó
válasz megtekintése
  Feladó: Kalmár Róbert | 
2012-01-10 21:46:36
Érdeklődnék, hogy mi a Kgfb és baleseti adó befizetési határideje? Tavaly február 28-volt az utolsó időpont, ez most változott-e? Az Union megküldte a e-számlát, és a határidő 2012.01.13.
válasz megtekintése
  Feladó: Tóth Zsuzsanna | 
2012-01-10 10:09:08
Tisztelt Netrisk.hu!

Biztosítót váltottam Önöknél,átmentem a K&H-hoz,de még nem kaptam csekket pedig már 10-e van. Van ezzel valami tennivaló,vagy várjak türelemmel?
Köszönöm Tóth Zs.
válasz megtekintése
  Feladó: Berecz Attila | 
2012-01-09 17:48:52
T.Netrisk.hu Az általam kötött KGFB-rol még nem kaptam visszajelzést,érdeklődnék arról hogy az új szerződésem él-e és ha él akkor hogyan tudom átutalni a biztosítás díját?
válasz megtekintése
  Feladó: K.tamás | 
2012-01-09 10:12:41
Tisztelt Netrisk. A kérdésem az lenne, hogy kaptam önök által egy alkuszi megbízást a kötelezőm váltásáról. Ám elkerülte a figyelmem,hogy a régi biztosítómnál a szerződést dec.31.ig fel kellett volna mondanom. Ezt nem tettem meg. Lehet valamit még tenni a váltás érdekében,vagy maradnom kell a régi biztosítómnál?? Köszönöm
válasz megtekintése
előző ...  13  14  15  16  17  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.