Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Díjelmaradás következményei

Tájékoztatónkban röviden összefoglaltuk mindazokat az információkat, amiket a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek a díjfizetéssel kapcsolatban vagy esetleges díjelmaradás esetén tudni kell. Díjelmaradás következménye KGFB esetén>> Díjelmaradás következménye casco biztosítás esetén>> Díjelmaradás következménye lakásbiztosítás esetén>>

Fedezetlenségi díj

A fedezetlenségi díj egy 2010. január 1. óta létező díjtétel, mely minden olyan esetben felszámolásra kerül, amikor a gépjármű forgalomban van azonban nem rendelkezik érvényes kötelező biztosítási szerződéssel. Azonban az, hogy ennek mekkora a mértéke, mikor kerül felszámításra vagy épp hol és hogyan kell befizetni, arról tájékoztatónkban talál részletes információt.

Fedezetlenségi díj

Baleseti adó

Az adókötelezettség azokat érinti, akiknek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kell kötniük, és a biztosítási időszak vagy tartam kezdő napja 2019. január 1-jét megelőzi, utolsó napja pedig a 2018. december 31-ét követő időszakra, de legkésőbb 2019. december 30-ára esik. Tájékoztatónkban mindent megtalál, amit a baleseti adóról tudni kell és érdemes.

Baleseti adó tájékoztató

Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.