Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Karrierportál

Kik vagyunk?

A Netrisk.hu Magyarország piacvezető biztosítási portálja, ahol közel 1 millió ügyfelünk intézi gyorsan, kényelmesen és szakszerűen biztosítási ügyeit, akár néhány kattintással.

Kiket keresünk?

Olyan magasan képzett szakemberek jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának biztosítási területen, kellemes munkakörnyezetben, jó munkahelyi légkörben. Amennyiben úgy érzi, innovatív ötleteivel hatékonyan tudna hozzájárulni egy piacvezető vállalat építéséhez és operatív munkájához, Önnek a Netrisk.hu-nál a helye.

Miért érdemes a Netrisk.hu-nál dolgozni?

A Netrisk.hu több ezer ügyfél igényeit elégíti ki nap mint nap, így elengedhetetlen, hogy munkatársaink naprakész tudással, és ügyfélbarát szemlélettel rendelkezzenek. Éppen ezért cégünk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársaink folyamatos képzésben részesüljenek és hatékonyságukat versenyképes juttatási csomaggal ösztönözzük.

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu-nál

Tekintse meg állásajánlatainkat és amennyiben érdeklődésének megfelelő pozíciót talál, küldje el jelentkezését. (Az állásajánlatra történő jelentkezéssel kapcsolatos adatkezelésről az Adatvédelmi Tájékoztató II.10. pontjában talál információt. Kérjük, az adatkezelési szabályok tudomásulvétele esetén küldje el jelentkezését Társaságunkhoz.)
Gyorslinkek