Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Karrierportál

Kik vagyunk?

A Netrisk.hu Magyarország piacvezető biztosítási portálja, ahol közel 1 millió ügyfelünk intézi gyorsan, kényelmesen és szakszerűen biztosítási ügyeit, akár néhány kattintással.

Kiket keresünk?

Olyan magasan képzett szakemberek jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának biztosítási területen, kellemes munkakörnyezetben, jó munkahelyi légkörben. Amennyiben úgy érzi, innovatív ötleteivel hatékonyan tudna hozzájárulni egy piacvezető vállalat építéséhez és operatív munkájához, Önnek a Netrisk.hu-nál a helye.

Miért érdemes a Netrisk.hu-nál dolgozni?

A Netrisk.hu több ezer ügyfél igényeit elégíti ki nap mint nap, így elengedhetetlen, hogy munkatársaink naprakész tudással, és ügyfélbarát szemlélettel rendelkezzenek. Éppen ezért cégünk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársaink folyamatos képzésben részesüljenek és hatékonyságukat versenyképes juttatási csomaggal ösztönözzük.

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu-nál

Tekintse meg állásajánlatainkat és amennyiben érdeklődésének megfelelő pozíciót talál, küldje el jelentkezését. (Az „Álláspályázatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót” ITT találja). Kérjük, csak az adatkezelési tájékoztató tudomásulvétele esetén küldje el jelentkezését Társaságunkhoz.)
Gyorslinkek
Segíthetünk?
06 (1) 413-3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Péntek 8:00 - 18:00