Vakok, gyengénlátók számára

Karrierportál

Kik vagyunk?

A Netrisk.hu Magyarország piacvezető biztosítási portálja, ahol közel 1 millió ügyfelünk intézi gyorsan, kényelmesen és szakszerűen biztosítási ügyeit, akár néhány kattintással.

Kiket keresünk?

Olyan magasan képzett szakemberek jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának biztosítási területen, kellemes munkakörnyezetben, jó munkahelyi légkörben. Amennyiben úgy érzi, innovatív ötleteivel hatékonyan tudna hozzájárulni egy piacvezető vállalat építéséhez és operatív munkájához, Önnek a Netrisk.hu-nál a helye.

Miért érdemes a Netrisk.hu-nál dolgozni?

A Netrisk.hu több ezer ügyfél igényeit elégíti ki nap mint nap, így elengedhetetlen, hogy munkatársaink naprakész tudással, és ügyfélbarát szemlélettel rendelkezzenek. Éppen ezért cégünk kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársaink folyamatos képzésben részesüljenek és hatékonyságukat versenyképes juttatási csomaggal ösztönözzük.

Nyitott pozíciók a Netrisk.hu-nál

Tekintse meg állásajánlatainkat és amennyiben érdeklődésének megfelelő pozíciót talál, küldje el jelentkezését. (Az állásajánlatra történő jelentkezéssel kapcsolatos adatkezelésről az Adatvédelmi Tájékoztató II.10. pontjában talál információt. Kérjük, az adatkezelési szabályok tudomásulvétele esetén küldje el jelentkezését Társaságunkhoz.)
Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.