Vakok, gyengénlátók számára
Világraszóló

Most kössön utasbiztosítást
és nyerjen 1.000.000 forintot!

A Netrisk.hu új nyereményjátékában 2 x 1.000.000 Ft nyeremény keresi a gazdáját azok között, akik a játék ideje alatt, 2018.07.05. és 2019.03.31. között utasbiztosítást kötnek a Netrisk.hu honlapon, és megadják azt a bakancslistás úti célt, ahová mindenképpen szeretnének eljutni.

A játék ideje alatt két szerencsés nyertest fogunk kisorsolni, akik 1-1 millió forinttal lesznek gazdagabbak, amiből megvalósíthatják álmaik utazását.
A sorsolások időpontja: 2018.09.03. és 2019.04.08.

Utasbiztosítás díjszámítás indítása

A tájékoztatás nem teljes körű további részéletekért kérjük, töltse le nyereményjátékunk Játékszabályát.

Utasbiztosítás

Kattintson a fenti ikonra
indítsa el a díjszámítást
ÉS NYERJEN!

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.