Vendégkönyv

Biztosítási portál vendégkönyve

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban véleménye, kritikája van, kérjük ossza meg velünk vendégkönyvünk segítségével. A vendégkönyve történő bejegyzésére automatikusan nem válaszolunk, mivel ez egy egyoldalú bejegyzés. Várjuk kedves ügyfeleink, valamint leendő ügyfeleink javaslatait, ötleteit, építő kritikáit. Minden látogató figyelmét felhívjuk, hogy vendégkönyvünk moderált, a durva, sértő, a másokat megbotránkoztató bejegyzéseket töröljük. Írjon Ön is vendégkönyvünkbe!

Gyorslinkek
Szolgáltatásaink:
Személyes menü
(regisztrált ügyfeleknek)
Terméktájékoztatók:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítést végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, gépjármű casco, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, nyugdíjbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Egyedi kockázatokkal kapcsolatos biztosításokkal kérjük, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói biztosításra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu oldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.