Kérdése van? Válaszolunk.

Mi az extrém sport?

2015.07.03

Extrém sport minden olyan szabadidős tevékenység, amely közismerten veszélyes vagy magasabb kockázatot jelent, végzésük előkészületet/speciális felszerelést igényel.

Extrém sportnak minősül többek között a snowboard, hórafting, vadvízikenu, rafting, airboard, wakeboard, parasailing, könnyűbúvárkodás 40 méterig, hullámlovaglás, windsurf, hobbi szintű, szabadidős vitorlázás és motorcsónakázás, vizisí, jetski, hegymászás 3000 méterig.

A biztosítható extrém sportok köre biztosítónként változó, és viszonylag kevés termék nyújt ezekre fedezetet, ezért amennyiben utazása során extrém sportnak minősülő tevékenységet fog űzni, mindenképp a sport utazási okot jelölje meg a díjszámítás során.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.