Kérdése van? Válaszolunk.

A poggyászkésés benne van az utasbiztosításban?

2015.07.02

A poggyászkésés több utasbiztosításban is megtalálható, de nem mindegyikben. A szolgáltatás teljesítése általában a késedelem hosszához van kötve, és a biztosítási összegek eltérőek. A késedelem hosszát a legtöbb esetben idő intervallumok alapján határozzák meg: 6-12 óra közötti, 12-24 óra közötti, illetve 12 órán túli késedelem. Ez természetesen termékenként eltérhet.

Oldalunk bal oldali „Szolgáltatások” menüjében nyissa le a „Poggyász” menüsort és pipálja be a „Poggyászkésés” szűrési feltételt. Így csak azokat a termékeket fogja mutatni oldalunk, amelyekben megtalálható ez a szolgáltatás. Ez után használja oldalunk összahasonlító funkcióját a szolgáltatások pontos megismeréséhez, illetve nézze át a megvásárolni kívánt termék biztosítási feltételeit.

A poggyászkésés szolgáltatás azokat a költségeket fedezi, amik feltétlenül szükségesek a várakozás során. Ilyen például az ellátás, szállásolás, szállítási költségek.

Hasznosnak tartja ezt a cikket?
 

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.