ugyfelböl milliomos

Most legyen a Netrisk.hu ügyfele* és nyerje meg év végi nyereményjátékunkban a 3x1 millió forint nyeremény egyikét! Sorsolás 2018. január 8-án.

  • Ha Ön már Netrisk.hu-ügyfél és van a Netrisk.hu-n megkötött, élő kötelező, casco, lakásbiztosítási vagy 2017-ben kötött utasbiztosítási szerződése és rendelkezik érvényes hírlevél feliratkozással, akkor Önnek csak be kell lépnie a Személyes menüjébe és el kell fogadnia a nyereményjáték adatvédelmi és játékszabályzatát és máris részt vesz a sorsolásban.
  • Ha Ön még nem ügyfelünk, akkor most kösse meg új kötelező, casco, lakás- vagy utasbiztosítását a Netrisk.hu-n, iratkozzon fel hírlevelünkre, és fogadja el a nyereményjáték adatvédelmi és játékszabályzatát, hogy Ön is indulhasson 3x1 milliós sorsoláson!*
  • Többszörözze meg nyerési esélyeit! Minél több élő szerződése van, annál nagyobb eséllyel indul az 1 milliós nyereményért, mert minden élő szerződése további egy nyerési esélyt (sorsjegyet) jelent Önnek a sorsoláson!

Most pedig válasszon terméket és kalkulálja ki a díját!

  • Kötelező biztosítás
  • Casco biztosítás
  • Lakás biztosítás
  • Utas biztosítás

Részletes játékszabály >>

* A 2018. január 8-i sorsoláson azok az ügyfeleink vesznek részt, akiknek 2018. január 1-jén a Netrisk.hu nyilvántartásában van meglévő, élő kötelező, casco, lakásbiztosítási vagy 2017-ben kötött utasbiztosítási szerződésük, rendelkeznek érvényes hírlevél feliratkozással, valamint elfogadták a nyereményjáték adatvédelmi és játékszabályzatát, vagy az akció ideje alatt, 2018. január 1-ig kötelező, casco, lakás- vagy utasbiztosítási termékre érvényes, új megrendelést küldtek és érvényes alkuszi megbízást adtak, feliratkoztak a Netrisk.hu hírlevelére, továbbá elfogadták a nyereményjáték adatvédelmi és játékszabályzatát. A tájékoztatás nem teljes körű, további információért kérjük olvassa el az akció Részletes játékszabályzatát >>

Korábbi nyerteseink és Sebestyén László úr a Netrisk.hu Zrt. vezérigazgatója:

Korábbi nyertesek
Korábbi nyertesek
Korábbi nyertesek