Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

OnlineFAX küldése

Új szolgáltatásunkkal – mely a Netrisk.hu SZEMÉLYES menüpontjába belépve érhető el - Ön könnyen és díjmentesen el tudja küldeni a biztosítási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumokat. Nincs faxkészüléke? Nem probléma. A Netrisk.hu OnlineFAX szolgáltatásával a biztosítási szerződés megkötéséhez szükséges alkuszi megbízást díjmentesen és egyszerűen el tudja küldeni a (06-1) 413-3490-es faxszámunkra. Önnek nem kell mást tennie, mint a kinyomtatott alkuszi megbízást ellátja sajátkezű aláírásával, az aláírt dokumentumot beszkenneli számítógépére és már faxolhat is. Lépjen be a SZEMÉLYES menüpontba és küldje el alkuszi megbízását (egyéb - a Netrisk.hu biztosítási portálon megrendelt szerződéseihez szükséges – dokumentumokat) egyszerűen és díjmentesen. Zöldebb már nem is lehetne!
Gyorslinkek
Segíthetünk?
+36 1 413 3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd 8:00 - 17:00
Szerda - Péntek 8:00 - 16:00
Terméktájékoztatók:
Netrisk hírek:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási terméket.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk Magyarország Kft. üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.