Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

Netrisk Agent

Egyedi igényekre szabva

Netrisk Agent

Szívesen képviselné a piacvezető biztosításközvetítő céget? Ügynöki ambíciókkal bír csak a megfelelő háttér hiányzik?

Jelentkezés
A Netrisk immár 20 éve az online biztosítási piac meghatározó szereplője. Ezen időszak alatt közel 1 millió ügyfél számára spóroltunk évről évre milliárdokat a biztosítási díjakon és tettük online módon gyorsabbá, kényelmesebbé a biztosításkötés folyamatát. Vannak azonban olyan biztosítási típusok, mint például a vállalkozói vagyonbiztosítás, vagy a gépjármű flotta biztosítások, ahol az is fontos, hogy felmérve az igényeket, személyesen segítsük ügyfeleinket a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Erre nyújt megoldást Netrisk Agent szolgáltatásunk.

Mit nyújt a Netrisk Agent szolgáltatás?

Újonnan induló szolgáltatásunk keretében, Önnek lehetősége van személyes találkozót kérni a Netrisk szerződött üzletkötőitől, akik egy előre megbeszélt időpontban felkeresik Önt munkahelyén vagy egy Ön által kijelölt helyszínen. A találkozó keretében személyesen átbeszélhetik biztosításssal kapcsolatos kérdéseit, igényeit és az üzletkötő személyre szabottan segít Önnek megkötni a biztosítási szerződéseket.

Kiknek ajánljuk?

Netrisk Agent szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és közepes vállalkozói ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára az online felületeinken elérhető kalkulátorok nem nyújtanak kellő rugalmasságot az egyedi igényeikre.

Hogyan veheti igénybe a Netrisk Agent-et?

Szeretné egy személyes találkozó keretében hozzáértő szakember segítségével megkötni biztosítását? Kérjük, töltse ki az alábbi igénylő lapunkat, mely alapján egy Netrisk Agent hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
irányítószám:
város:
utca / házszám:

db
db

Vállalkozói vagyonbiztosítás:
Felelősségbiztosítás:
Flotta gépjármű biztosítás:
Szállítmánybiztosítás:
Csoportos élet- és baleset biztosítás:
Egyéb:


Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.