Vakok, gyengénlátók számára

Netrisk Agent

Egyedi igényekre szabva

Netrisk Agent

Szívesen képviselné a piacvezető biztosításközvetítő céget? Ügynöki ambíciókkal bír csak a megfelelő háttér hiányzik?

A Netrisk immár 20 éve az online biztosítási piac meghatározó szereplője. Ezen időszak alatt közel 1 millió ügyfél számára spóroltunk évről évre milliárdokat a biztosítási díjakon és tettük online módon gyorsabbá, kényelmesebbé a biztosításkötés folyamatát. Vannak azonban olyan biztosítási típusok, mint például a vállalkozói vagyonbiztosítás ahol az is fontos, hogy felmérve az igényeket, személyesen segítsük ügyfeleinket a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Erre nyújt megoldást Netrisk Agent szolgáltatásunk.

Mit nyújt a Netrisk Agent szolgáltatás?

Újonnan induló szolgáltatásunk keretében, Önnek lehetősége van személyes találkozót kérni a Netrisk szerződött üzletkötőitől, akik egy előre megbeszélt időpontban felkeresik Önt munkahelyén vagy egy Ön által kijelölt helyszínen. A találkozó keretében személyesen átbeszélhetik biztosításssal kapcsolatos kérdéseit, igényeit és az üzletkötő személyre szabottan segít Önnek megkötni a biztosítási szerződéseket.

Kiknek ajánljuk?

Netrisk Agent szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és közepes vállalkozói ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára az online felületeinken elérhető kalkulátorok nem nyújtanak kellő rugalmasságot az egyedi igényeikre.

Hogyan veheti igénybe a Netrisk Agent-et?

Szeretné egy személyes találkozó keretében hozzáértő szakember segítségével megkötni biztosítását? Kérjük, töltse ki az alábbi igénylő lapunkat, mely alapján egy Netrisk Agent hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
irányítószám:
város:
utca / házszám:

db
db

Vállalkozói vagyonbiztosítás:
Felelősségbiztosítás:
Szállítmánybiztosítás:
Csoportos élet- és baleset biztosítás:
Egyéb:


Gyorslinkek