Barion Pixel Vakok, gyengénlátók számára

A MOL Partner kártya igénylése felfüggesztve

Tisztelt Ügyfelünk!

A MOL Nyrt. a járványhelyzet gazdasági következményei miatt arra kényszerült, hogy felfüggessze az új Partner kártyák kibocsátását.

Ez a következőket jeleni:

1. A MOL Nyrt. további intézkedésig nem ad ki új Partner kártyákat és nem fogad be új kártyaigényléseket

2. A már kiadott kártyák továbbra is használhatóak maradnak az eddig megszokott módon.

3. A sérült vagy elveszett kártyák pótlása is az eddig megszokott módon folytatódik.

Reméljük, hogy ez az intézkedés átmeneti és hamarosan lehetőség lesz a felülvizsgálatára, és folytatódhat az új Partner kártyák igénylése és kibocsátása a korábbi rendben.

Addig is megértő türelmét kérjük, amint változik a helyzet, tájékoztatást fogunk nyújtani róla a honlapunkon.

Üdvözlettel:

Netrisk.hu Kft.

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.