Van az úgy,
hogy a ház kinövi a biztosítást.
A lakásbiztosítása nem feltétlen követi automatikusan az Ön vagyongyarapodását.

Ellenőrizze rendszeresen meglévő lakásbiztosítását legalább 30 nappal a biztosítási évforduló előtt és kösse újra a biztosítást, ha ingatlana egy felújítás vagy egy bővítés, átalakítás következtében értékesebbé vált, vagy ingóságai értéke növekedett! Ezzel elkerülheti, hogy ingatlana a valós értékénél alacsonyabb összegre legyen biztosítva, ami egy káreseménynél rendkívül kellemetlen meglepetéseket okozhat.

Mit szólna 3 x 100.000 Ft értékű nyereményhez?

Most kössön lakásbiztosítást és nyerje meg a 3 db 100.000 Ft értékű lakberendezési vagy barkács ajándékutalvány egyikét, amit lakásbiztosítást kötő ügyfeleink között fogunk kisorsolni 2017. július 3-án! Hogy milyen utalványt nyer, azt Ön döntheti el. Ha Ön nyer, kiválaszthatja hogy a játékszabályban felsorolt számos lakberendezési és barkácsáruház közül melyik ajándékutalványában szeretné megkapni nyereményét!

Tehát ellenőrizze most lakásbiztosítását, vagy kalkuláljon egy új lakásbiztosítást, kösse meg és nyerjen!
Ne feledje! Sorsolás: 2017. július 3-án, hétfőn!

Részletes játékszabály >>

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu oldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.