Vakok, gyengénlátók számára
Megújult nyári nyereményjátékunkban, most Makrai Józsefnek (Hévízgyörk) kedvezett a szerencse, aki az általa kiválasztott, 2 db foci EB döntőjére szóló belépőjegyet nyerte meg. Ön mit választana? Szeretne 100 000 Ft költőpénzt a nyaraláshoz? Vagy inkább ingyen tankolna? A Netrisken most Ön dönti el, hogy milyen nyereményt szeretne! Kösse meg biztosítását 2012. június 11 - augusztus 31. között és válassza ki, hogy melyik nyereményt szeretné elvinni az alábbiak közül:
  • 20 000 Ft-al feltöltött MOL-Netrisk üzemanyagkártya Sorsolás: minden hétfőn 9.00 órakor
  • 100 000 Ft készpénz Sorsolás: 2012. szeptember 3-án
Hogyan növelheti nyerési esélyeit? Minden biztosítás megkötésével Ön kiválaszthatja, melyik nyeremény-sorsoláson szeretne részt venni, így több biztosítás megkötése esetén, több nyereményre is esélyes. Ráadásul amenyiben a Netrisk Partner Klub arany fokozatú tagjaként vesz részt a sorsoláson, dupla eséllyel indul. Részletes szabályzat

Biztosítást kötök

  2012-06-27 04:25:20

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu oldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.