Vakok, gyengénlátók számára
A Netrisk flotta tagjai júniusban is tettek azért, hogy júliusban ismét magas engedménnyel, literenként 9 Ft-tal olcsóbban tankolhassunk üzemanyagkártyánkkal! Sőt, nyári akciónk keretében most a kijelölt kutakon bármely gépi mosás árából 20% engedményt vehet igénybe, amennyiben MOL-Netrisk üzemanyagkártyáját használja. Részletek>>> A kártya egész évben kedvezményes tankolást biztosít, a kedvezmény mértéke pedig minden hónapban az elmúlt 3 hónap fogyasztása alapján kerül meghatározásra, így minél többen használjuk, annál tovább élvezhetjük a MOL által nyújtott magas kedvezményt. Az augusztusi engedmény mértékéről július végén tájékoztatjuk ügyfeleinket! Önnek még nincs MOL-Netrisk üzemanyagkártyája? Váljon a Netrisk Partner Klub arany fokozatú tagjává és vegye igénybe az Önnek járó egyedi kedvezeményeket, többek között az egész évben kedvezményt biztosító MOL-Netrisk üzemanyagkártyát.
Szeretne ingyen tankolni? Kössön biztosítást a Netrisken 2012. augusztus 31-ig ésválasszon nyereményink közül. Most akár hetente nyerhet egy 20 000 Ft-al feltöltött MOL-Netrisk üzemanyagkártyát.

Nyereményakció részletei

  2012-06-26 09:34:52

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu oldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.