Vakok, gyengénlátók számára
 
Járműértékelés powered by Autovista
Miért érdemes járműértékelést készíteni?
Ha gépjármű vásárlását vagy eladását tervezi, a gépjármű valós piaci értéke segít Önnek a megfelelő döntés meghozatalában.
Ha hitelre vásárolta autóját, a járműértékelés segít Önnek megtudni, hogy tőketartozása a bank felé több vagy kevesebb, a jármű piaci értékénél.
Gépjárműkárok esetén a biztosítók az eurotax járműértékelése alapján számított értékből indulnak ki.
Ha autófedezetes gyorskölcsönt szeretne, a gépjármű piaci értéke ugyancsak szükséges információ az Ön számára.
A járműértékelés végeredményét e-mailben fogja megkapni. Az e-mail melléklete a jármű értékét tartalmazó PDF dokumentum.
Amennyiben Ön már meglévő ügyfelünk, akkor a végzett járműértékelésről készített PDF dokumentumot utólag is megtekintheti honlapunk Személyes menüjében.
Az online járműértékelés lekérdezési árát SMS-ben vagy bakkártyával tudja kiegyenlíteni.

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.