Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5555 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Black Eyes Kft | 
2012-03-21 12:17:39
Tisztelt Netrisk.hu
2012.02.01-en kotottem a ceges teherauto IUC459-re egy kotelezo bisztositast, amelynek a dij befizetese 60 napon belul kellene lerendezni. Kozben egy ismerom szeretne atvenni a kocsit, o fogja hasznalni tovabbbiakban mint uzemben tarto.
A kerdesem az lenne, hogy mivel a bisztositasi dijat meg nem fizettem most, ha az ismerosom mint uzemben tarto ujra kell KGFB-t kotni, ilyen kor mi a teendo? Fizessem a bisztositasi dijat? vagy pedig egybol ujra kotjuk az o neveben?
Koszonettel
Zhong Jie
válasz megtekintése
  Feladó: Drágus Ágnes | 
2012-03-19 20:23:39
Tisztelt Ügyintéző,

hogyan tudom a rosszul rögzített születési dátumomat megváltoztatni a rendszerükben?

köszönettel,
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó Attila | 
2012-03-18 22:56:17
Üdvözlök mindenkit!
Tulajdonomba van egy személygépkocsi de el szeretném adni ami B10 be van! De nem szeretnék most venni másikat! Kérdésem az ,hogy ha egy másik személygépkocsi üzembetartója lennék akkor átt tudom vinni a B10-emet arra a kocsira? Köszönöm a választ!
válasz megtekintése
  Feladó: Gebhardt Gabriella | 
2012-03-16 11:38:26
Tisztelt Cím!

Eladtam az a autómat.A biztosítás lemondását el tudom intézni Önökön keresztül is, vagy csak a biztosítónál?
Válaszukat előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: János | 
2012-03-15 20:57:35
Tisztelt Netrisk biztosító!
A novemberi éves váltás alkalmával megkötöttem a posta biztosítóval a biztosításom az autómra/IBM-712/,vissza is jeleztek emailba küldték a szerződés másolatot,amiben írták mennyi az éves díjam,amit be is fizettem .Ezek után kaptam egy levelet amiben sokkal több fizetni valót követelnek rajtam és amit befizettem arról semmilyen elismervényt nem kaptam és szót sem ejtenek róla hova lett!
Segítségüket előre is köszönöm!!
válasz megtekintése
  Feladó: Csányiné Benke Valéria | 
2012-03-15 12:46:37
Tisztelt Ügyintéző!

Az Önök által újra kötött K&H biztosítónál KGFB összeg internetes átutalásáról, még mindig nem kaptam meg az igazolást amivel tudom igazolni a befizetésem. Kérem nézzenek utána.
Köszönettel
Csányiné Benke Valéria
válasz megtekintése
  Feladó: Takács Erika | 
2012-03-11 17:45:13
Tisztelt Netrisk Biztosító!

Személygépkocsim / IYZ 692 / biztosítási kötvényét sajnos a mai napig nem kaptam meg.Legyenek szívesek ennek utánanézni.

Tisztelettel: Takács Erika
válasz megtekintése
  Feladó: Milán | 
2012-03-09 11:01:55
tisztelt netrisk! szeretnék a robogomra is kötelezö biztositást kötni. erre van itt lehetöség? a válszt előre is köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Zoltán | 
2012-03-07 14:56:49
Üdvözlöm.
A kérdésem,hogy eladtam a rági autómat pár napra rá vettem egy újat. Szeretném a régit lemondani és újat kötni a másikra. Hogyan tudom lemondani a régit mert bonusz 10 ben vagyok. Esetleg Önöknél lehet. Mit kell kitöltenem hozzá. Köszönöm
Az átíráshoz kellene.
válasz megtekintése
  Feladó: Lengyel István | 
2012-03-06 10:57:05
Tisztelt Netrisk!
Jelenleg van egy személygépkocsim, kötelező biztosítással Önökön keresztül. Lehetőségem van váltani egy 2000-es Suziki Swift 1.3-ra, de biztosan hamarabb kerülne hozzám az az autó, mint ahogy a régit el tudnám adni. Érdekelne, hogy mi a menete ilyenkor a kötelezőnek, értelemszerüen elsősorban a bonus/malus besorolás miatt, és legalább nagyságrendileg milyen díjakkal számolhatok kötelező, illetve a Swiftre Casco kötése esetén (most és a régi autó eladása után). Sajnos a kalkulátorhoz szükséges autó-adatokat még nem tudom megadni.
Köszönettel: István
válasz megtekintése
  Feladó: Adrienn | 
2012-03-06 09:29:28
Tisztelt Netrisk!
2011. májusában vásároltam autót és kötöttem rá biztosítást, tehát idén májusban lesz a biztosítási évforduló. Szeretnék Önökön keresztül új biztosítást kötni.
A kérdésem az lenne, hogy mi ennek a menete, mikor érdemes lemondatnom a régit és megkötni az újat?
Válaszukat előre is köszönöm!
Adrienn
válasz megtekintése
  Feladó: Jozsef | 
2012-03-04 09:26:13
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Autó váltás előtt állok ami azt jelenti hogy a jelenleg meglévő autómat magánemberként eladtam, és helyette veszek egy 0 km-est szalonból. A vevővel úgy beszéltük meg hogy akkor adom át az autót amikor az új megérkezik. Azt szeretném kérdezni:
1. Mi a legcélszerűbb folyamat amit ebben az esetben el kell végezni?
2. Casco biztosításomat egyénileg kötöttem, felmondhatom-e ezt önökön keresztül.
3. Mennyit kapok vissza az eladott gépjármű biztosítási díjából?
Bónus besorolásomat, hogyan érvényersíthetem az uj autó biztosításánál?

Mennyi idő alatt zajlik le egy új biztosítás kötés ilyen esetekben Önökön keresztül, és milyen adatokat, illetve papírokat kérnek a lebonyolításhoz?

Megtisztelő válaszukat köszönöm

Jozsef
válasz megtekintése
  Feladó: Fülöp Attila | 
2012-03-04 08:20:40
Tisztelt Cím!
Új autó vásárlása miatt kötöttem KGFB-t és CASCO-t. A régi üzembentartó változással kerül a lányomhoz. A régi jármű biztosítási díjait éves előrefizetéssel rendeztem.
Kérdésem visszajárnak-e az időarányos befizetett díjak, illetve a casco biztosítás is felmondható-e az üzembentartó változás kapcsán?

Üdvözlettel: Fülöp Attila
válasz megtekintése
  Feladó: Schvanner István | 
2012-03-03 09:58:42
Megváltozott állandó lakcímem hogyan tudom módosítani az adatlapomon?
Csak az eltérő levelezési cím opciót találtam.
válasz megtekintése
  Feladó: Joe Kilroy | 
2012-02-28 16:06:56
Használt autó vásárlása esetén hogy történik a biztosítás megkötése. Aláírom az adás-vételit, elhozom az autót és megyek a biztosítóhoz? Mi van, ha menet közben történik esemény?
Üdv, Joe Kilroy
válasz megtekintése
előző ...  7  8  9  10  11  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.