Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5560 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Lajtos Mate | 
2012-04-13 16:55:12
Tisztelt Netrisk!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan számítódnak a bonusz kedvezmények ha két autó is van nevemen. A mostani autómra van biztosításom B10 kedvezménnyel. Ha most veszek még egy autót, arra - ha jól tudom - A0-ban tudok csak biztosítást kötni. Ha a régebbi autót (amire most B10-es biztosításom van) véglegesen kivonom a forgalomból, akkor az újra át tudom vezettetni a B10-et?

Köszönettel:
Lajtos Máté
válasz megtekintése
  Feladó: Horváth Bence | 
2012-04-12 12:03:32
Jó napot!

Ha ugyanannál a biztosítónál akarom újrakötni a biztosításom, akkor is le kell mondanom az előzőt?
válasz megtekintése
  Feladó: Papp Rudolf | 
2012-04-05 23:58:06
Hogyan tudom törölni az oldalról a fiókomat?
válasz megtekintése
  Feladó: Ádori Károlyné | 
2012-03-22 16:18:32
máj. 5-én van az évfordulója az autó kötelező biztosításának.Mikor kezdjem a kalkuláció készítését?
válasz megtekintése
  Feladó: Ádori Károlyné | 
2012-03-22 11:32:51
A fiamnak szeretnék biztosítást kötni, máj 5-én lesz az évforduló.Azért én,mert Ő külföldön tartózkodik. Nem enged a rendszer belépni. Mit csináljak?
válasz megtekintése
  Feladó: Black Eyes Kft | 
2012-03-21 12:17:39
Tisztelt Netrisk.hu
2012.02.01-en kotottem a ceges teherauto IUC459-re egy kotelezo bisztositast, amelynek a dij befizetese 60 napon belul kellene lerendezni. Kozben egy ismerom szeretne atvenni a kocsit, o fogja hasznalni tovabbbiakban mint uzemben tarto.
A kerdesem az lenne, hogy mivel a bisztositasi dijat meg nem fizettem most, ha az ismerosom mint uzemben tarto ujra kell KGFB-t kotni, ilyen kor mi a teendo? Fizessem a bisztositasi dijat? vagy pedig egybol ujra kotjuk az o neveben?
Koszonettel
Zhong Jie
válasz megtekintése
  Feladó: Drágus Ágnes | 
2012-03-19 20:23:39
Tisztelt Ügyintéző,

hogyan tudom a rosszul rögzített születési dátumomat megváltoztatni a rendszerükben?

köszönettel,
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó Attila | 
2012-03-18 22:56:17
Üdvözlök mindenkit!
Tulajdonomba van egy személygépkocsi de el szeretném adni ami B10 be van! De nem szeretnék most venni másikat! Kérdésem az ,hogy ha egy másik személygépkocsi üzembetartója lennék akkor átt tudom vinni a B10-emet arra a kocsira? Köszönöm a választ!
válasz megtekintése
  Feladó: Gebhardt Gabriella | 
2012-03-16 11:38:26
Tisztelt Cím!

Eladtam az a autómat.A biztosítás lemondását el tudom intézni Önökön keresztül is, vagy csak a biztosítónál?
Válaszukat előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: János | 
2012-03-15 20:57:35
Tisztelt Netrisk biztosító!
A novemberi éves váltás alkalmával megkötöttem a posta biztosítóval a biztosításom az autómra/IBM-712/,vissza is jeleztek emailba küldték a szerződés másolatot,amiben írták mennyi az éves díjam,amit be is fizettem .Ezek után kaptam egy levelet amiben sokkal több fizetni valót követelnek rajtam és amit befizettem arról semmilyen elismervényt nem kaptam és szót sem ejtenek róla hova lett!
Segítségüket előre is köszönöm!!
válasz megtekintése
  Feladó: Csányiné Benke Valéria | 
2012-03-15 12:46:37
Tisztelt Ügyintéző!

Az Önök által újra kötött K&H biztosítónál KGFB összeg internetes átutalásáról, még mindig nem kaptam meg az igazolást amivel tudom igazolni a befizetésem. Kérem nézzenek utána.
Köszönettel
Csányiné Benke Valéria
válasz megtekintése
  Feladó: Takács Erika | 
2012-03-11 17:45:13
Tisztelt Netrisk Biztosító!

Személygépkocsim / IYZ 692 / biztosítási kötvényét sajnos a mai napig nem kaptam meg.Legyenek szívesek ennek utánanézni.

Tisztelettel: Takács Erika
válasz megtekintése
  Feladó: Milán | 
2012-03-09 11:01:55
tisztelt netrisk! szeretnék a robogomra is kötelezö biztositást kötni. erre van itt lehetöség? a válszt előre is köszönöm.
válasz megtekintése
  Feladó: Zoltán | 
2012-03-07 14:56:49
Üdvözlöm.
A kérdésem,hogy eladtam a rági autómat pár napra rá vettem egy újat. Szeretném a régit lemondani és újat kötni a másikra. Hogyan tudom lemondani a régit mert bonusz 10 ben vagyok. Esetleg Önöknél lehet. Mit kell kitöltenem hozzá. Köszönöm
Az átíráshoz kellene.
válasz megtekintése
  Feladó: Lengyel István | 
2012-03-06 10:57:05
Tisztelt Netrisk!
Jelenleg van egy személygépkocsim, kötelező biztosítással Önökön keresztül. Lehetőségem van váltani egy 2000-es Suziki Swift 1.3-ra, de biztosan hamarabb kerülne hozzám az az autó, mint ahogy a régit el tudnám adni. Érdekelne, hogy mi a menete ilyenkor a kötelezőnek, értelemszerüen elsősorban a bonus/malus besorolás miatt, és legalább nagyságrendileg milyen díjakkal számolhatok kötelező, illetve a Swiftre Casco kötése esetén (most és a régi autó eladása után). Sajnos a kalkulátorhoz szükséges autó-adatokat még nem tudom megadni.
Köszönettel: István
válasz megtekintése
előző ...  7  8  9  10  11  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.