Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5557 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Darnai Tibor | 
2012-05-14 12:35:40
Üdv!

Nemsokára lejár a kötelezőm, amit a netrisken keresztül kötöttem. Az MKB már kiküldte az új ajánlatát, amit leellenőriztem, hogy ha újra kötöm akkor is ugyan annyi marad a díj, mint amit kiküldtek. Ebben az esetben elegendő befizetnem az új csekket, amit az MKB kiküldött?

Üdv,
DTi
válasz megtekintése
  Feladó: Kulcsár Győző | 
2012-05-09 13:09:28
Tisztelt Netrisk!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Netrisk-es MOL Green kártya esetében jelenleg mely kutaknál lehet kedvezményesen tankolni(jól tudom, hogy jelenleg -9 Ft?), hol lehet megtalálni a kutak listáját?
Köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Kerti Mihály Tibor | 
2012-05-07 06:13:44
T. Netrisk! Eladtam az autómat ami B10 -ben volt . Hogyan tudom kijelenteni önöknél ? Ha elküldöm a szkennelt adásvételit, továbbítják e a Posta Biztosítónak , ill, mikortól lehet a B10-es besorolást másik járművemre átvezetni? Köszönöm válaszukat!
válasz megtekintése
  Feladó: Kengyeli Zita | 
2012-05-06 14:30:58
Tisztelt Ügyintéző!

Meg fog változni az e-mail címem. Van-e valami teendőm ezzel kapcsolatban?

Köszönettel: Kengyeli Zita
válasz megtekintése
  Feladó: Fazakas Zoltán | 
2012-05-03 10:40:13
Tiszteletem!
Autó vásárlása esetén itt szeretném megkötni a biztosítást viszont az átíráshoz az okmányirodába kgfb szerződés szükséges.Milyen úton jutok hozzá,hogy a 15 napba beleférjek.
Esetleg egy otthon kinyomtatott verzió is elég az átíráshoz.

Köszönettel
válasz megtekintése
  Feladó: Kecskeméti Csilla | 
2012-05-03 07:55:16
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy, már 1 hónapja kérvényeztem MOL-Netrisk kártyát,de még nem jött meg! Körülbelül mikor fog megjönni Nekem?
Válaszukat előre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Kónya Erzsébet | 
2012-04-26 13:01:22
A Magyarországi bonus-malus besorolásomat át tudom-e vinni külföldre,amennyiben Angliában szeretnék autót vásárolni?
válasz megtekintése
  Feladó: Sziráki Gyula | 
2012-04-23 09:52:21
Üdv,
Átutalással rendeztem az évfordulós biztosítóváltásos befizetést, de semmilyen értesítőt nem kaptam a biztosítás életbelépéséről, vagy az átutalás sikerességéről az Uniqa-tól!
válasz megtekintése
  Feladó: Rauch Gábor | 
2012-04-23 06:42:08
Hello, 04.01- én lejárt a biztosítás vagy is csekk alapján és még nem kaptam meg a következő fél éves csekket ijenkor mi a teendő?
Elöre is köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Zsigmond Csongor | 
2012-04-22 17:27:00
Üdv!
Mért nem tudom a jogosítványom és a személyi igazolvány számomat megváltoztatni?
A személyes menüben nem enged változtatást a gép.
Köszönöm Válaszát
válasz megtekintése
  Feladó: Szabó András | 
2012-04-20 11:46:51
Tisztelt Netrisk!

Vásároltam egy 50 cm3-es robogót. Az alkuszi megbízást, és az adás-vételi szerződést elfaxoltam. A beküldenedő dokumentumoknál kérik még az inkasszós megbízás elpostázását 2 példányban.
(Eredeti inkasszós megbízás (FONTOS: két eredeti, a számlatulajdonos által aláírt példányát legyen szíves postán a Netrisk.hu Zrt. nevére, a 1441 Bp, Pf. 102 címre megküldeni))

Érdeklődni szeretnék honnan tudom letölteni az inkasszós megbízást, illetve nem elegendő online-faxolni a dokumentumot? Sajnos az oldalon nem találtam.

Válaszukat előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Szabó András
válasz megtekintése
  Feladó: Villás János | 
2012-04-13 21:33:43
Tisztelt Netrisk! Levizsgáztattam az autómat és lecseréltem a rendszámomat is, (ami EU-s rendszám lett) szeretném megtudni hogyan módosítsam itt az oldalon?
válasz megtekintése
  Feladó: Lajtos Mate | 
2012-04-13 16:55:12
Tisztelt Netrisk!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan számítódnak a bonusz kedvezmények ha két autó is van nevemen. A mostani autómra van biztosításom B10 kedvezménnyel. Ha most veszek még egy autót, arra - ha jól tudom - A0-ban tudok csak biztosítást kötni. Ha a régebbi autót (amire most B10-es biztosításom van) véglegesen kivonom a forgalomból, akkor az újra át tudom vezettetni a B10-et?

Köszönettel:
Lajtos Máté
válasz megtekintése
  Feladó: Horváth Bence | 
2012-04-12 12:03:32
Jó napot!

Ha ugyanannál a biztosítónál akarom újrakötni a biztosításom, akkor is le kell mondanom az előzőt?
válasz megtekintése
  Feladó: Papp Rudolf | 
2012-04-05 23:58:06
Hogyan tudom törölni az oldalról a fiókomat?
válasz megtekintése
előző ...  6  7  8  9  10  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.