Vakok, gyengénlátók számára

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítási kérdéseit megválaszoljuk

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, úgy kérjük kérdését vagy változásbejelentését a személyes menüpontba tegye meg.

A GYIK menüpont az általános biztosítási ill. rendszerünk használatával keresesos kérdések feltevésére szolgál, melyre igyekszünk gyorsan választ adni. Amennyiben véleményt, javaslatot, észrevételt kíván megfogalmazni, kérjük ezt a Vendégkönyvben tegye meg. Köszönjük!

» Kérdezzen Ön is!

Tájékoztatjuk, hogy a moderálás jogát fenntartjuk.
Találat: 5560 db / 371 oldal  
Keresés a GY.I.K. kérdésekben:      

  Feladó: Boros Gyevi Csaba | 
2012-02-20 18:06:15
Tisztelt Netrisk !

Megváltozott a személyi ig. számom és a autót is cseréltem közben.Hogyan tudom megváltoztatni az adataimat?
válasz megtekintése
  Feladó: Bekné S. Krisztina | 
2012-02-20 12:30:11
Tisztelt Netrisk!

Önöknél szerettem volna biztosítót váltani,de most láttam csak hogy 30 nappal elöbb be kell ezt jelentenem.03.11. a fordulóm most mit tegyek?Nagyon sokallom az allianzos biztosítást.Köszönöm válaszát.
válasz megtekintése
  Feladó: Papp Péter | 
2012-02-19 20:16:11
Tisztelt Netrisk!

Úgy érzem, hogy emlékszem a jelszavamra, mégsem tudok belépni az oldalukra.
Kértem jelszó emlékeztetőt. A válasz az volt, hogy sikeresen elküldték a levelet, de az hozzám nem érkezett meg.

Utána néznének, hogy mi történhetett?

Köszönettel,
Papp Péter
válasz megtekintése
  Feladó: Bodor zoltán | 
2012-02-16 19:38:34
Autó eladása esetén, fel tudom-e mondani a biztosításomat önök által,ha igen akkor hogyan tehetem ezt meg?
válasz megtekintése
  Feladó: Herodek Károly | 
2012-02-16 06:06:52
Üdvözlöm.

Érdeklődni szeretnék hogy segédmotorra önöknél lehet-e biztosítást kötni és ha igen akkor hogyan.Válaszukat előre is köszönöm.

Herodek Károly
válasz megtekintése
  Feladó: zámbó gyula | 
2012-02-14 18:18:05
T. Netrisk!
Kell-e külön balesetbiztosítást kötnöm /KDX-517/, vagy benne van az általam elutalt egész éves díjban?
Köszönöm!
válasz megtekintése
  Feladó: Tyeklár Géza | 
2012-02-14 14:28:51
Mit tegyek, elfelejtettem a jelszót megváltozott a személyi ig. számom nem tudok a személyes menüpontba belépni.
válasz megtekintése
  Feladó: kisskata | 
2012-02-13 20:17:28
A kérdésem az lenne, hogy a mai napig nem kaptam az éves biztosítás befizetésről igazolást, és eladó félben van az autó. A biztosító honlapján nem tudom megkeresni az igazolást. Ebben tudnak segíteni, vagy a biztosítót személyesen kell megkeresnem?
Ügyfél ID 138669 Groupama Garancia Bizt.

Koszönöm
válasz megtekintése
  Feladó: Kocsis András | 
2012-02-12 17:32:26
Tisztelet!

Kicsit későn kaptam a fejemhez! :-) Még tavaly augusztusban eladtam a motorom, és elfelejtettem a biztosítást lemondani. Önöknél van alkuszi szerződésem. Gondolom, ha elküldöm az adásvételi szerződést, megoldható a biztosítás felmondása. Továbbiakban lenne kérdésem is elég összetett a dolog. :-) A1 korlátozott jogosítványom van. Ez eddig 150ccm alatti biztosításom volt, és idén B7-ben vagyok. Viszont vettem egy nagyobb motort 400ccm-st. Még nem tettem le a különbözeti vizsgát mert az új motorhoz kell, több mint 25kW-os. Március 12.-ig ki van vonva a forgalomból, és addig nem is teszem le a különbözeti vizsgát.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy a bonus-omat az új motoromra tudom-e érvényesíteni a fentiek figyelembe vételével? Összefoglalva: nincs még jogsim rá, nagyobb köbcenti
válasz megtekintése
  Feladó: Maczák Attila | 
2012-02-10 07:53:50
Tisztelt Ügyintéző!

Édesapám ügyében kérdeznék, aki szintén önöknél ügyfél. A kötelező biztosítását nem kötötte újra az évfordulóján, mert nem tudott volna kedvezőbbre váltani, de az év elején kapott egy csekket a régi biztosítójától, ami jelentősen emelt összegről szólt. Havi 2500.-Ft. körüli biztosításról 12.000.-Ft.-ra emelték fel, a baleseti adó miatt, mivel 2010. novemberében volt egy anyagi káros balesete. Ezt nem tudná fizetni, és kérte a biztosítót, hogy segítsen. A biztosító társaság (Genertel) válaszában azt közölte, hogy kérheti a szerződés felbontását méltányossági alapon. Szeretném, ha tájékoztatna, hogy milyen ügyintézést igényel, ha nem az évfordulón történik váltás. Amennyiben lehetőség van rá, akkor Önökön keresztül intéznénk a biztosító váltást. Előre is köszönöm válaszukat!

Maczák Attila
válasz megtekintése
  Feladó: Bányai Lajos | 
2012-02-09 18:40:45
Szeretnék érdeklődni,hogy a finanszírozott autóm minimálcascoján keletkezik e bonus/malus fokozat.És amennyiben igen akkor azt a finanszírozás lezárásával tovább vihetem e egy másik biztosítóhoz teljes körű casco megkötéshez?
válasz megtekintése
  Feladó: varga róbert | 
2012-02-09 13:21:35
Évközi biztosítováltásom van. felmondtam az előző bizotsitásomat, hogyan tudok igy az önök rendszerén keresztül ujat kötni, hogy ne mondják fel önök ujra,
Köszönöm válaszukat
válasz megtekintése
  Feladó: Földi Erika | 
2012-02-09 11:56:59
Tisztelt Netrisk!

Önökön keresztül váltottam kötelezőt a Posta Biztosítóhoz. Biztosítási kötvényt a mai napig nem kaptam, sem értesítést arról, hogy milyen összeget és hova kell átutalnom (évi egyszeri díjfizetést kértem). Mi a teendőm?
Köszönettel
Földi Erika
válasz megtekintése
  Feladó: Kiss Róbert | 
2012-02-09 08:28:24
Tisztelt NETRISK!

Ha az utcánk neve megváltozott és házszámot is újat kaptunk, milyen formában tudom önöknek leadni a változást?
(WEB, FAX, e-mail)

ui.:A forgalmiban már át van vezetve, de az önök nyilvántartásában nincs.
válasz megtekintése
  Feladó: Pálcza Péter | 
2012-02-08 13:34:20
A Posta biztosítóhoz váltottam kötelező biztosításom, és még nem kaptam csekket.
válasz megtekintése
előző ...  9  10  11  12  13  ... következő
Gyorslinkek
Terméktájékoztatók:
Legfontosabb szavak:

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, pénzpiaci többes ügynöki tevékenység, távközlési szolgáltatások közvetítése) is végez.