Vakok, gyengénlátók számára

Banki piacteret nyitott a Netrisk

Budapest, 2013. július 23. – Banki termékek egyszerű összehasonlítását lehetővé tévő szolgáltatással bővült a Netrisk.hu tevékenységi köre. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég oldalain folyószámla- és hiteltermékek mellett hitelkártyák és banki megtakarítási lehetőségek között is válogathatnak az ügyfelek.

A banki piactér 11 pénzintézeti partner bevonásával kezdte meg működését. Fő célja, hogy a komplex banki szolgáltatásokat átlátható formában, könnyű választást lehetővé téve mutassa be a társaság több mint egymillió ügyfelének, illetve a külső érdeklődőknek. Az új szolgáltatás szerves része a Netrisk stratégiájának, amely aggregátor oldalként a biztosításokon túl az ügyfélkört érdeklő más szolgáltatásokat: pénzügyi termékeket és árucikkeket is egy helyen kíván bemutatni.

„A Netrisk banki piactere leginkább abban tér el a piacon jelenlévő más pénzügyi összehasonlító oldalaktól, hogy nem feltételezéseken alapuló, ezért gyakran pontatlan kalkulációk alapján előállított költségszint alapján rangsorolja a kínálatot – magyarázza Pap Balázs, a Netrisk ügyvezető-helyettese. – Ehelyett a leginkább testhez álló ajánlatok valós élethelyzetekhez kapcsolódó, az ügyfél által kiválasztott fő szempont alapján (például megújuló hitel, államilag támogatott megtakarítás vagy éppen olcsóbb tankolás) jelennek meg, lehetővé téve az egyszerű választást.”

A közel egy hete működő banki piactéren a legnagyobb érdeklődés a kölcsönök iránt mutatkozott: az ügyfelek negyven százaléka tájékozódott erről a termékkörről. Szintén jelentős arányban (25-25%) érdeklődtek a megtakarítások, illetve a folyószámlatermékek iránt – ez utóbbi esetében minden bizonnyal a jövő héttől jelentősen emelkedő tranzakciós illeték is fokozta az ügyfelek aktivitását.

  2013-07-23 09:00:00
Gyorslinkek