Vakok, gyengénlátók számára

Kedves Ügyfeleink!

A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk működését ideiglenesen felfüggesztettük. Telefonon keresztül lehetőség van teljeskörű ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-413-3480 vagy a +36-30-344-0100 telefonszámon!

Banki piacteret nyitott a Netrisk

Budapest, 2013. július 23. – Banki termékek egyszerű összehasonlítását lehetővé tévő szolgáltatással bővült a Netrisk.hu tevékenységi köre. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég oldalain folyószámla- és hiteltermékek mellett hitelkártyák és banki megtakarítási lehetőségek között is válogathatnak az ügyfelek.

A banki piactér 11 pénzintézeti partner bevonásával kezdte meg működését. Fő célja, hogy a komplex banki szolgáltatásokat átlátható formában, könnyű választást lehetővé téve mutassa be a társaság több mint egymillió ügyfelének, illetve a külső érdeklődőknek. Az új szolgáltatás szerves része a Netrisk stratégiájának, amely aggregátor oldalként a biztosításokon túl az ügyfélkört érdeklő más szolgáltatásokat: pénzügyi termékeket és árucikkeket is egy helyen kíván bemutatni.

„A Netrisk banki piactere leginkább abban tér el a piacon jelenlévő más pénzügyi összehasonlító oldalaktól, hogy nem feltételezéseken alapuló, ezért gyakran pontatlan kalkulációk alapján előállított költségszint alapján rangsorolja a kínálatot – magyarázza Pap Balázs, a Netrisk ügyvezető-helyettese. – Ehelyett a leginkább testhez álló ajánlatok valós élethelyzetekhez kapcsolódó, az ügyfél által kiválasztott fő szempont alapján (például megújuló hitel, államilag támogatott megtakarítás vagy éppen olcsóbb tankolás) jelennek meg, lehetővé téve az egyszerű választást.”

A közel egy hete működő banki piactéren a legnagyobb érdeklődés a kölcsönök iránt mutatkozott: az ügyfelek negyven százaléka tájékozódott erről a termékkörről. Szintén jelentős arányban (25-25%) érdeklődtek a megtakarítások, illetve a folyószámlatermékek iránt – ez utóbbi esetében minden bizonnyal a jövő héttől jelentősen emelkedő tranzakciós illeték is fokozta az ügyfelek aktivitását.

  2013-07-23 09:00:00
Gyorslinkek

A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), autós kiegészítő biztosítás, casco (személygépjárműre, motorra és tehergépjárműre 3,5 tonna össztömegig), lakásbiztosítás, utasbiztosítás és munkanélküliség biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Az oldal a kgfb termék kivételével nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói vagyon-, felelősség- és csoportos biztosításokra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.

A www.netrisk.hu weboldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. (rövidített neve: Netrisk.hu Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (hirdetési és távközlési szolgáltatások közvetítése) is végezhet.