Vakok, gyengénlátók számára

Az amerikai tulajdonú, 28 éves múlttal rendelkező Netrisk Magyarország a kelet-közép-európai térség egyik legdinamikusabban fejlődő online vállalata, amely immár Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Litvániában is jelen van. Piacvezető társaságunk fő profilja a biztosítás, de ezen kívül telekommunikációs szolgáltatásokat összehasonlító és használtautó hirdetési platformmal is rendelkezünk.

Csatlakozz hozzánk, mint Biztosítási Cool Center Munkatárs, a XI. kerületi irodánkba! Vár a Netrisk Magyarország Call Center csapat!


Mit nyújt neked a Netrisk Magyarország?

A Netrisk Magyarországnál munkatársakat keresünk és nem munkavállalókat, szeretnénk, ha minél tovább számíthatnánk rád! Amit ezért nyújtani tudunk neked:
 • Fix alapfizetést már a betanulás idejére is!
 • Az alapfizetés mellett teljesítményarányos jutalékot – átlátható és tényleg meg is szerezhető jutalékrendszerben –, garantált jutalékkal!
 • Biztos állást alkalmazotti jogviszonyban!
 • Egyedülálló módon a szabadságod idejére bérkiegészítést is adunk, így akkor is kapsz jutalékot, amikor megérdemelt pihenésedet töltöd!
 • Néhány hónap után akár már otthonról is dolgozhatsz – országosan bárhonnan, a betanulás viszont Budapesten a XI. kerületi Nagyszőlős utcai irodánkban történik, ahol személyes jelenlét szükséges!
 • A betanulás során és a későbbiekben is támogató tréner csapatunkra és csoportvezetőinkre bármikor számíthatsz!
 • Tudjuk, hogy a munkán kívül is van életed, ebből adódóan figyelünk a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére. Biztosítjuk számodra, hogy a munkarendedet a lehetőségekhez képest rugalmasan alakítsd ki, sőt, fél év után akár Home Office-ban is dolgozhatsz. Eredményes munkával nálunk az sem lehetetlen, hogy akár kötetlen munkaidőd legyen!
 • Nálunk bátran tervezhetsz hosszú távra: Call Center csapatunk fele több mint 3 éve, harmada pedig több mint 5 éve dolgozik nálunk, folyamatosan tudnak tanulni, fejlődni és megújulni!
 • Összetartó csapatba fogsz kerülni – szerintünk a jó munkához szükség van vidámságra és a barátságokra is, ezért csapatunk rendszeresen szervez közös programokat. Szeretünk jókat enni, inni, szórakozni. Ez egy igazi COOL Center!

Mivel telnek majd a napjaid a Call Center csapat tagjaként?

 • Célunk, hogy sikeres legyél, valamint, hogy ügyfeleink profi ügyfélkiszolgálásban részesüljenek. Ezért pályafutásod nálunk egy átfogó képzéssel kezdődik, ahol termékeinktől kezdve a hatékony ügyfélkezelési technikákig mindent megmutatunk, megtanítunk neked.
 • A betanulást követően jelenlegi és leendő ügyfeleink számára fogsz szakértői segítséget nyújtani a kalkulációs folyamat és az új biztosítások megrendelése során egyaránt. Ügyfeleiddel végig te tartod majd a kapcsolatot, biztosítva őket arról, hogy probléma esetén van kihez fordulniuk!

Téged keresünk, ha:

 • Mivel a biztosításközvetítés egy felelősségteljes szakma, amit törvény is szabályoz, szükséges, hogy rendelkezz diplomával vagy MNB Független Biztosításközvetítői hatósági vizsgával. (Ha diploma megszerzésében nem is, de az MNB vizsga megszerzésében tudunk neked segíteni!)
 • Van már tapasztalatod hasonló területen vagy nyitott vagy arra, hogy elsajátítsd az alapokat
 • Mivel emberekkel fogsz ebben a munkakörben foglalkozni, úgy látjuk, akkor tudsz majd eredményesen dolgozni és sikerélményekre szert tenni, ha alapvetően kiegyensúlyozott, motivált, nyitott és kitartó személyiség vagy, valamint nem esik nehezedre a szép és udvarias kommunikáció, akkor se, ha az ügyfélnek rossz napja van

Havi juttatások 6 órás munkaidő esetén:

 • Bruttó 290 000 Ft fix alapbér + teljesítményarányos jutalék
 • A havonta megkereshető jutalék összege átlagosan bruttó 150-250 000 Ft körül mozog, de nincs felső határa!

Szívesen megismerkednénk veled!

Ha el tudod képzelni magadat a csapatunkban, várjuk fényképes önéletrajzodat a hr@netriskmagyarorszag.hu email címre! Reméljük, hamarosan találkozunk személyesen is!

Az Álláspályázatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken találod: „https://www.netrisk.hu/file2130_allaspalyazati_adatkezelesi_tajekoztato_20210201.pdf” Kérjük, csak az adatkezelési tájékoztató tudomásulvétele esetén küldd el jelentkezésedet Társaságunkhoz.
Gyorslinkek
Segíthetünk?
+36 1 413 3480
Hívható:
Hétfő 8:00 - 20:00
Kedd - Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök - Péntek 8:00 - 16:00