Ön már az ügyfelünk?
Jó hírünk van! Ha Önnek van a Netrisk.hu-n kötött, élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási* szerződése, máris részt vesz nyereményjátékunkban, melyben 3x1 millió forintot sorsolunk ki!*
Ön még nem ügyfelünk?
Ne hagyja ki a lehetőséget, most kösse meg új kötelező, casco vagy lakásbiztosítását a Netrisk.hu-n, hogy Ön is részt vehessen a 2015. január 12-i sorsoláson, ahol 3x1 millió forint fog gazdájára találni. Talán éppen Önre!*
* A 2015. január 12-i sorsoláson azok az ügyfeleink vesznek részt, akiknek 2015. január 1-jén a Netrisk.hu nyilvántartásában élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási szerződésük van, vagy ezekre a biztosítási termékekre vonatkozó érvényes megrendelést küldenek 2015. január 1-ig. Érvényesnek tekintendő az a megrendelés, amelyhez 2015. január 1-ig beérkezett az aláírt alkuszi megbízás.
Minden kedves ügyfelünk annyi nyerési eséllyel (sorsjeggyel) vesz részt a sorsolásban, ahány élő szerződése vagy érvényes megrendelése van a Netrisk.hu-n.
 
Gyorslinkek
Szolgáltatásaink:
Személyes menü
(regisztrált ügyfeleknek)
Kapcsolat

Biztosítási segítség

Segítségére leszünk biztosítási problémáinak megoldásában

Nem találja a megfelelő választ kérdésére? Bizonytalan az online szerződéskötést illetően? Nem jártas az online kereskedelemben? Itt minden kérdésére választ kaphat, minden kételyét eloszlatjuk. Ismerje meg az online szerződéskötés mibenlétét, ismerje meg szolgáltatásaink egyszerűségét, kösse meg biztosítását online az netrisk.hu segítségével.
Részletes leírás arról, hogy rendszerünkön keresztül hogyan válthat biztosítót. Szerződéskötés lépéseinek bemutatása, online szolgáltatásaink részletes leírása. Váltson biztosítót a lehető legegyszerűbben, az otthonából!
>> tovább
Kérdése van? Tegye fel biztosítási szakembereinknek, hamarosan megkapja kérdésére a szakszerű választ. Továbbá megtekintheti mások kérdéseit, illetve szakembereink válaszait is.
>> tovább
Linkgyűjteményünkben megtalálhatóak mindazon weboldalak elérhetőségei, melyek a biztosítási szakmához, vagy közvetett módon az egyes biztosítási termékekhez kapcsolódnak. Ha valamit keres, itt kezdje.
>> tovább
Terméktájékoztatók: