Gyorslinkek
Szolgáltatásaink:
Személyes menü
(regisztrált ügyfeleknek)
Kapcsolat

Rólunk

A Netrisk.hu Zrt. bemutatása

A Netrisk.hu Magyarország első, online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője, a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. 1994-től nyújt hathatós segítséget ügyfeleinek a biztosítási piac minden területén.
A Netrisk.hu online biztosítási portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék.
A Netrisk.hu megalkotásánál különös gondot fordítottunk arra, hogy ügyfeleink személyes adatai, bizalmas információi a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Társaságunk az Ön adatait a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény alapján biztosítási titokként kezeli, és azokat az Ön beleegyezése nélkül harmadik személyeknek nem adja ki. Kivételt képeznek ezalól a törvényben tételesen felsorolt esetekben az arra jogosult szervek. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megadott adatok titkosított vonalon, úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) technológiával kerülnek szerverünkre, ami garantálja, hogy az interneten továbbított adatok harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek. >> bővebben az adatvédelemről
A Netrisk.hu segítségével, pár perc alatt, - az év 365 napján a nap 24 órájában - kiszámíthatja gépjárműve kötelező felelősségbiztosítási vagy casco díját, lakásbiztosítását, utasbiztosítását, kockázati élet- vagy nyugdíjbiztosítását, gépjármű asszisztencia vagy útlemondás biztosítást rendelhet meg, ajánlatot kérhet vállalkozása vagyonbiztosítására, megnézheti biztosítási szerződésének feltételeit, tanácsot kérhet, mindezt intézheti otthonából, irodájából, megspórolva az utána járás fáradalmait.
A honlap használói az összehasonlítás során az igényeiknek leginkább megfelelő biztosítási szerződést választhatják ki. A Netrisk.hu valamennyi Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékkel rendelkező, új szerződés kötésére jogosult biztosító ajánlatát ismerteti, így Önnek lehetősége van a piacon elérhető összes szerződés közül - az adott feltételek mellett – a legolcsóbb biztosítási szerződést kiválasztani, mellyel pénzt takaríthat meg.
A Netrisk.hu Zrt. minősített befolyással biztosítóban nem rendelkezik. A Netrisk.hu Zrt.-ben sem biztosító sem biztosító anyavállalata minősített befolyással nem rendelkezik.
A Netrisk.hu Zrt. biztosításközvetítői tevékenysége során az ügyféltől díjat és díjelőleget csak utasbiztosítás, utasbiztosításhoz köthető kiegészítő biztosítás, útlemondási-, sztornó- és segítségnyújtási (assistance) biztosítás, illetve kockázati életbiztosítás esetén vesz át. Biztosítótól ügyfélnek járó összeget kizárólag utasbiztosításra vonatkozó díjvisszatérítés esetén és összegkorlátozás nélkül vesz át.
Az értékesítést végző összehasonlító felület (portál) működtetése, illetve az általa foglalkoztatott személyek biztosításközvetítői tevékenysége során okozott szakmai károkért a Netrisk.hu Zrt. maga felel. A törvényi előírásoknak megfelelően a Netrisk.hu Zrt. a biztosítási alkuszi tevékenységének felelősségbiztosítására biztosítási eseményenként 1 251 000 euró, illetve évente együttesen 1 876 000 euró összegű, az Európai Unió egész területére kiterjedő hatályú felelősségbiztosítással rendelkezik. A Netrisk.hu Zrt. szakmai tevékenysége során okozott károkért a Generali Biztosító Zrt., mint az Alkusz felelősségbiztosítója áll helyt (kötvényszám: 95641101028532600).
HOB s.a.r.l.(98,5%); egyéb (1,5%)
Magyar Nemzeti Bank
Székhelye: 1054 Budapest, Szabadság tér 9.
Ügyfélszolgálat címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
Levélcím: 1534 Budapest BKKP Pf. 777.
Központi telefon: +36 (1) 428-2600
Központi fax: +36 (1) 4899-102
Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (40) 203-776
E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu; Weblap: http://www.mnb.hu
Terméktájékoztatók: