Gyorslinkek
Szolgáltatásaink:
Személyes menü
(regisztrált ügyfeleknek)
Kapcsolat

Rólunk

A Netrisk.hu Zrt. bemutatása

A netrisk.hu Magyarország első, online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője, a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. 1994-től nyújt hathatós segítséget ügyfeleinek a biztosítási piac minden területén.
A netrisk.hu online biztosítási portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék.
A netrisk.hu megalkotásánál különös gondot fordítottunk arra, hogy ügyfeleink személyes adatai, bizalmas információi a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Társaságunk az Ön adatait a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvény alapján biztosítási titokként kezeli, és azokat az Ön beleegyezése nélkül harmadik személyeknek nem adja ki. Kivételt képeznek ezalól a törvényben tételesen felsorolt esetekben az arra jogosult szervek. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megadott adatok titkosított vonalon, úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) technológiával kerülnek szerverünkre, ami garantálja, hogy az interneten továbbított adatok harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek. >> bővebben az adatvédelemről
A netrisk.hu segítségével, pár perc alatt, - az év 365 napján a nap 24 órájában - kiszámíthatja gépjárműve kötelező felelősségbiztosítási vagy casco díját, lakásbiztosítását, utasbiztosítását, kockázati élet- vagy nyugdíjbiztosítását, gépjármű asszisztencia vagy útlemondás biztosítást rendelhet meg, ajánlatot kérhet vállalkozása vagyonbiztosítására, megnézheti biztosítási szerződésének feltételeit, tanácsot kérhet, mindezt intézheti otthonából, irodájából, megspórolva az utána járás fáradalmait.
A honlap használói az összehasonlítás során az igényeiknek leginkább megfelelő biztosítási szerződést választhatják ki. A netrisk.hu valamennyi Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékkel rendelkező biztosító ajánlatát ismerteti, így Önnek lehetősége van a piacon elérhető összes szerződés közül - az adott feltételek mellett – a legolcsóbb biztosítási szerződést kiválasztani, mellyel pénzt takaríthat meg.
Terméktájékoztatók: