Ön már az ügyfelünk?
Jó hírünk van! Ha Önnek van a Netrisk.hu-n kötött, élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási* szerződése, máris részt vesz nyereményjátékunkban, melyben 3x1 millió forintot sorsolunk ki!*
Ön még nem ügyfelünk?
Ne hagyja ki a lehetőséget, most kösse meg új kötelező, casco vagy lakásbiztosítását a Netrisk.hu-n, hogy Ön is részt vehessen a 2015. január 12-i sorsoláson, ahol 3x1 millió forint fog gazdájára találni. Talán éppen Önre!*
* A 2015. január 12-i sorsoláson azok az ügyfeleink vesznek részt, akiknek 2015. január 1-jén a Netrisk.hu nyilvántartásában élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási szerződésük van, vagy ezekre a biztosítási termékekre vonatkozó érvényes megrendelést küldenek 2015. január 1-ig. Érvényesnek tekintendő az a megrendelés, amelyhez 2015. január 1-ig beérkezett az aláírt alkuszi megbízás.
Minden kedves ügyfelünk annyi nyerési eséllyel (sorsjeggyel) vesz részt a sorsolásban, ahány élő szerződése vagy érvényes megrendelése van a Netrisk.hu-n.
 
Gyorslinkek
Szolgáltatásaink:
Kapcsolat

Kényelmes, minőségi szolgáltatás

A Netrisk.hu az első ISO 9001:2000 tanúsítással rendelkező online alkusz

A Netrisk.hu elsőként kezdte meg online biztosítási alkusz szolgáltatás nyújtását 2001-ben. Úttörő és piacvezető szerepünkhöz híven az ISO 9001:2000 tanúsítványt is elsőként szereztük meg, sőt tanúsított minőségirányítási rendszerrel a mai napig csak a Netrisk.hu rendelkezik az internetes biztosítási portálok között.

A tanúsítást a nemzetközileg is elismert TÜV NORD Magyarország Kft. végezte.

Az ISO minősítés megszerzése és a rendszer bevezetése kifejezi a vezetőség és a tulajdonosok azon stratégiai célját, miszerint az Netrisk.hu továbbra is vezető szerepet játsszon az internetes biztosítási portálok között, és minőségi szolgáltatásaival kiemelkedjen a piacon.

Az ISO nemzetközi minőségbiztosítási rendszere nemzetközileg elismert garancia az Netrisk.hu szolgáltatásának kiemelkedő színvonalára.