Ön már az ügyfelünk?
Jó hírünk van! Ha Önnek van a Netrisk.hu-n kötött, élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási* szerződése, máris részt vesz nyereményjátékunkban, melyben 3x1 millió forintot sorsolunk ki!*
Ön még nem ügyfelünk?
Ne hagyja ki a lehetőséget, most kösse meg új kötelező, casco vagy lakásbiztosítását a Netrisk.hu-n, hogy Ön is részt vehessen a 2015. január 12-i sorsoláson, ahol 3x1 millió forint fog gazdájára találni. Talán éppen Önre!*
* A 2015. január 12-i sorsoláson azok az ügyfeleink vesznek részt, akiknek 2015. január 1-jén a Netrisk.hu nyilvántartásában élő kötelező, casco vagy lakásbiztosítási szerződésük van, vagy ezekre a biztosítási termékekre vonatkozó érvényes megrendelést küldenek 2015. január 1-ig. Érvényesnek tekintendő az a megrendelés, amelyhez 2015. január 1-ig beérkezett az aláírt alkuszi megbízás.
Minden kedves ügyfelünk annyi nyerési eséllyel (sorsjeggyel) vesz részt a sorsolásban, ahány élő szerződése vagy érvényes megrendelése van a Netrisk.hu-n.
 

Gépjármű biztosítás kalkulátorok

Kötelező váltás 2015.

Válassza ezt, amennyiben jelenlegi szerződésének évfordulója 2015-ben lesz.

Kalkulátor »

Netrisk ügyfeleknek előre kitöltött adatokkal »

Kötelező váltás 2014.

Válassza ezt, amennyiben jelenlegi szerződésének évfordulója 2014-ben, év közben lesz.

Kalkulátor »

Netrisk ügyfeleknek előre kitöltött adatokkal »

Azonnali szerződéskötés vagy díjnemfizetett szerződés újrakötése

Amennyiben Ön most vásárolta gépjárművét, vagy most vált üzembentartójává, esetleg korábban is a tulajdonában volt, azonban jelenleg nem rendelkezik élő szerződéssel.

Kalkulátor »

CASCO kalkulátor

Teljes körű CASCO biztosításkötés.

Kalkulátor »

Autó Asszisztencia kalkulátor

Csomagjaink már napi 11 forintért olyan kiemelt segélyszolgáltatást kínálnak Önnek, amely a defekttől a lerobbant autó szállításáig, tulajdonosa hazautaztatásáig gyakorlatilag minden vészhelyzetben igénybe vehető!

45 perces garantált kiszállással!

Kalkulátor »

Flotta ajánlatkérő

Legalább 5 gépjárműre történő kötelező és casco biztosításkötés esetén.

Kalkulátor »
Kapcsolat