A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
   
Több mint 20 év tapasztalat, több mint 1 millió ügyfél!
MEGLÉVŐ ÜGYFELEKNEK
Előre feltöltött adatokkal
Elfelejtette a jelszavát?

Legyen velünk milliomos!

A Netrisk.hu év végi akciójában 3x1 millió forintot sorsolunk ki meglévő és új ügyfeleink között!

Részletek »

Kössön új lakásbiztosítást, és nyerjen mellé egy értékes ajándékcsomagot!


Kössön új lakásbiztosítást, és nyerjen mellé egy értékes ajándékcsomagot!
További info »
Nézze meg, hogyan alakultak honlapunkon a köteleződíjak az elmúlt időszakban.
Részletek »
Új utasbiztosítása mellé most egy nagyszerű, ínyenc ajándékcsomagot
is nyerhet!
Részletek »
Nehezen tudja hiteleit törleszteni? Válasszon az elérhető adósságrendező hitel ajánlatok közül és tegye kezelhetővé tartozásait.
Részletek »
Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy észrevételeiket a lehető leggyorsabban tudják eljuttatni hozzánk.
Részletek »

Elköltöztünk!

2014. szeptember 1-től szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket új irodánkban, melynek címe:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49., 1. épület, 4. emelet. (Madarász Irodapark, Tesco mellett)
Telefonszámunk változatlan: +36 1 413 3480
Netrisk.hu Zrt.
Az Astra Biztosító felszámolásával kapcsolatos információkról és közleményekről honlapunkon folyamatosan tájékoztatást adunk.
A www.netrisk.hu olyan biztosítási szerződések értékesítést végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. Az oldalon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), ahhoz kapcsolódó kiegészítő biztosítás, gépjármű casco, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, nyugdíjbiztosítás és útlemondási biztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. Egyedi kockázatokkal kapcsolatos biztosításokkal kérjük, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat. Vállalkozói biztosításra vonatkozó igényét a Netrisk Agent szolgáltatásunk keretében online is jelezheti.
A www.netrisk.hu oldalt a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt. (rövidített neve: Netrisk.hu Zrt.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további információt a Rólunk menüpontban talál.

A www.netrisk.hu oldalon az üzemeltető a biztosításközvetítésen túl egyéb más tevékenységet (pénzügyi szolgáltatások hirdetése, utazásközvetítés, járműértékelés) is végez.